Χάνει την Λοκομοτίβα ο Γλύκος

Ο Παναγιώτης Γλύκος ένιωσε έντονους πόνους στον ώμο μετά από απότομη κίνηση που έκανε στην προπόνηση του Σαββάτου, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπέστη κάκωση στον πλατύ ραχιαίο και θα χάσει το πρώτο ματς με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Δείτε video.

Χάνει την Λοκομοτίβα ο Γλύκος
INTIME SPORTS

Νέο σοβαρό πρόβλημα προέκυψει στον ΠΑΟΚ , καθώς ο Παναγιώτης Γλύκος αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση του Σαββάτου (11/7).

Ο Έλληνας τερματοφύλακας ένιωσε έντονους πόνους στον ώμο έπειτα από απότομη κίνηση και το ιατρικό επιτελείο έσπευσε αμέσως για να δει τι ακριβώς υπέστη.

Δείτε τη στιγμή του τραυματισμού στο 1:48

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Παναγιώτης Γλύκος υπέστη κάκωση στον πλατύ ραχιαίο, σημείο στο οποίο είχε τραυματιστεί και στο φινάλε της περασμένης σεζόν, με συνέπεια να τεθεί νοκ άουτ από τον πρώτο αγώνα με την Λοκομοτίβα που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (16/7).

Η κατάσταση του διεθνούς τερματοφύλακα θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ αναμένεται να επιστρέψει την Τρίτη (14/7) στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Εγιάλ Γκολάσα, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην περιοχή του παλιού του τραυματισμού και προτιμήθηκε να παραμείνει στο ξενοδοχείο για θεραπεία.

Στον αντίποδα, ο Κρίστιαν Νομπόα μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για πρώτη φορά από τη στιγμή που ενσωματώθηκε στην προετοιμασία.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Όλσεν για τον Μπεργκ, τον Τούντορ και την γκάφα του

News 24/7

24MEDIA NETWORK