Μένει Ολλανδία ο Αθανασιάδης

Ο τραυματίας Στέφανος Αθανασιάδης θα παραμείνει στο Ντόοβερθ της Ολλανδίας, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στον ΠΑΟΚ και να δέχεται τη φροντίδα του ιατρικού επιτελείου.

Μένει Ολλανδία ο Αθανασιάδης
Αθανασιάδης ΠΑΟΚ

Ραντεβού στο γήπεδο είχαν και το πρωί της Κυριακής (5/7) οι παίκτες του ΠΑΟΚ , λίγες ώρες μετά το φιλικό με την Κοτ Αζούρ. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν χθες 60 λεπτά ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης στο γήπεδο υπό τις οδηγίες του γυμναστή Πάολο Αρτίκο. Οι υπόλοιποι μετά το καθιερωμένο ζέσταμα δούλεψαν με μπάλα στην κυκλοφορία της μπάλας και την ταχύτητα της κίνησης.

Ο Κωνσταντινίδης ανεβάζει ρυθμούς σε πρόγραμμα αποθεραπείας και υπολογίζεται πως μέχρι το τέλος της προσεχούς εβδομάδας θα είναι σε θέση ν’ ακολουθεί πρόγραμμα μερικής επανένταξης. Ο Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο έκανε ατομική προπόνηση φυσικής κατάστασης, ενώ ο Κλάους θα παραμείνει κανονικά στο Ντόοβερθ προκειμένου να είναι κοντά στην ομάδα και να δέχεται τη φροντίδα του ιατρικού επιτελείου.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ κινείται με πατερίτσες, ωστόσο τις επόμενες μέρες θα είναι σε θέση να περπατήσει, δίχως να επιβαρύνει τον σπασμένο του δάκτυλο, με τη χρήση ενός ειδικού σκληρού πάτου.

Το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου έχουν ρεπό και κατόπιν άδειας από τον Ίγκορ Τούντορ όσοι από αυτούς επιθυμούν θα μεταβούν με το πούλμαν της ομάδας για βόλτα στο Άμστερνταμ.

Οι Ρατς, Τζιόλης, Μακ, Παπαγιαννόπουλος, Κωνσταντινίδης θα μείνουν στο ξενοδοχείο διότι έχουν προπόνηση και το απόγευμα για να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK