Μέσα ο Κάτσε, έπαιξε ο Παπαγιαννόπουλος

Την ευκαιρία να τεστάρει τον υπό δοκιμή κεντρικό αμυντικό, Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο, είχε σήμερα (22/11) ο Αναστασιάδης, σε οικογενειακό διπλό στην Τούμπα. Αδεια σε τρεις παίκτες.

Μέσα ο Κάτσε, έπαιξε ο Παπαγιαννόπουλος
INTIME SPORTS

Η αναβολή της 11ης αγωνιστικής αναγκάζει τον Αναστασιάδη να αλλάξει τα προπονητικά πλάνα του. Σήμερα (22/11), λοιπόν, το... μενού είχε οικογενειακό προπονητικό δίτερμα στην Τούμπα (0-0), στο οποίο αγωνίστηκε και ο υπό δοκιμή, ομογενής σέντερ μπακ, Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος. Ο τεχνικός του Δικεφάλου χώρισε τους ποδοσφαιριστές τους σε δύο ομάδες – με την προσθήκη των Πατράλη, Πούγγουρα από την Κ20 – και ο αγώνας διήρκεσε περίπου 50 λεπτά.

Ο Εργκούς Κάτσε προπονήθηκε κανονικά, βγάζοντας όλο το ματς, ενώ ο Ράζβαν Ρατς αγωνίστηκε ένα ημίχρονο για λόγους ξεκούρασης. Στον αγώνα δεν συμμετείχαν οι Στέφανος Αθανασιάδης, Παναγιώτης Γλύκος, Δημήτρης Σαλπιγγίδης που είχαν εξασφαλίσει άδεια από τον προπονητή. Ο Κυριάκος Σαββίδης έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία εξαιτίας ενός χτυπήματος στο πόδι, ενώ οι Μαντούρο, Μακ και Δεληγιαννίδης συνέχισαν αποκατάσταση κι ο Αλέξανδρος Τζιόλης ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι πράσινοι αγωνίστηκαν με τους: Ιτάνζ, Ποζατζίδη, Πούγγουρα, Παπαγιαννόπουλο, Σπυρόπουλο, Κίτσιου, Τζανδάρη, Κωνσταντινίδη, Γκολάσα, Κουλούρη, Περέιρα.

Οι μαύροι παρατάχθηκαν με τους: Γιακουμή, Βιτόρ, Κατσικά, Τζαβέλλα, Σκόνδρα, Ρατς, Μάρτενς, Πατράλη, Κάτσε, Πόζογλου, Παπαδόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο μετά την αποχώρηση του Ρατς οι δύο ομάδες συνέχισαν με δέκα παίκτες και τον Κάτσε σε ρόλο μπαλαντέρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK