Μετά το ντέρμπι η αντίδραση Σαββίδη

Με συνειδητή σιωπή που δεν είναι αποδεκτή από μεγάλη μερίδα του κόσμου του αντιδρά ο επίσημος ΠΑΟΚ στις αντιρρήσεις του Παναθηναϊκού για τον ορισμό του Αρετόπουλου στο ντέρμπι της Κυριακής (25/10). Πότε σκοπεύει να μιλήσει ο Ιβάν Σαββίδης.

Μετά το ντέρμπι η αντίδραση Σαββίδη
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει αντιδράσει ακόμα στις αντιρρήσεις του Παναθηναϊκού για τον ορισμό του Αρετόπουλου στο ντέρμπι της Κυριακής (25/10) στην Τούμπα.

Από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ σημειώνεται ότι όλοι γνωρίζουν "τι εστί Αρετόπουλος, ποια είναι η σχέση του Παναθηναϊκού με το σύστημα που καταγγέλει" δίνοντας έμφαση στο πρωτάθλημα του 2010 και στην προ δύο ετών παρουσία του στο πλευρό της ΕΠΟ στο CAS για να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ με αφαίρεση τριών βαθμών από τα πλέι οφ του πρωταθλήματος για επεισόδια που έγιναν στο Κύπελλο, προκειμένου να πάρει το δεύτερο εισιτήριο του Champions League.

Το κλίμα δυσφορίας από πλευράς ΠΑΟΚ πέρασε στον επίσημο Παναθηναϊκό που οδηγήθηκε σε διευκρινίσεις, ωστόσο, για τον Ιβάν Σαββίδη αυτό δεν αλλάζει κάτι. Όπως εκμυστηρεύτηκε, σε στενούς συνεργάτες του τόσο στην ΠΑΕ, όσο και στον προσωπικό του κύκλο "Θα δούμε πρώτα το ματς, μετά όλα τα άλλα".

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει στο μυαλό του όλα όσα έχουν συμβεί στη σχέση Παναθηναϊκού ΠΑΟΚ, παρόλα αυτά εξακολουθεί να εμφανίζεται σύμμαχος του Αλαφούζου (και του Μελισσανίδη), αλλά η σχέση τους δεν θα είναι εσαεί δεδομένη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σκληρή απάντηση του Παναθηναϊκού στην ΕΠΟ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Ζητήσαμε την αλλαγή στον ορισμό Αρετόπουλου"

Στην αντεπίθεση η ΕΠΟ: "Τιμωρήστε τον Παναθηναϊκό"

News 24/7

24MEDIA NETWORK