Μεταγραφικά τετ-α-τετ από τον Άρνεσεν

Συνάντηση με τον Ιγκόρ Τούντορ αλλά και με τους σκάουτερ του ΠΑΟΚ είχε την Πέμπτη (19/11) ο Φρανκ Άρνεσεν, ξεκινώντας τον προγραμματισμό για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Μεταγραφικά τετ-α-τετ από τον Άρνεσεν
INTIME SPORTS

Περίπου 40 ημέρες προτού ανοίξει η μεταγραφική περίοδος, ο ΠΑΟΚ ξεκινά το σχεδιασμό του. Ο Φρανκ Άρνεσεν επέστρεψε την Πέμπτη (19/11) από τη Δανία και συναντήθηκε με τον Ι γκόρ Τούντορ, προκειμένου να συζητήσουν με λεπτομέρειες τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν τον Ιανουάριο.

Ο Κροάτης μετέφερε στον τεχνικό διευθυντή του "Δικεφάλου" τις σκέψεις του, επισημαίνοντάς του, πού κατά την άποψή του χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ αναζητά έναν δημιουργικό χαφ και έναν αμυντικό, ενώ δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο εάν ο Τούντορ έχει ζητήσει και σέντερ φορ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Φακούντο Περέιρα επιθυμεί να επιστρέψει νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη, καθώς δεν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του στην Καμπάλα, ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή των "ασπρόμαυρων".

Σε ό,τι αφορά τον κεντρικό αμυντικό, στην Κροατία, ισχυρίζονται ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 28χρονο στόπερ της Ριέκα, Μίραλ Σάμαρτζιτς.

Συνάντηση και με τους σκάουτερ

Εκτός από τη συνάντηση που είχε με τον Ιγκόρ Τούντορ, ο Άρνεσεν τα είπε και με τους σκάουτερ της ομάδας, από τους οποίους ζήτησε ενημέρωση για τα αποτελέσματα των ταξιδιών τους.

Κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων της διακοπής του πρωταθλήματος, οι σκάουτερ παρακολουθούσαν αγώνες εθνικών ομάδων, κυρίως μικρότερων ηλικιών (Ελπίδες, Νέους), βλέποντας παίκτες που προορίζονται περισσότερο για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και όχι για τον Ιανουάριο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK