Μήνυμα μέσω Instagram από τον "τρελαμένο" Γιώργο Σαββίδη

O Γιώργος Σαββίδης πανηγύρισε με την ψυχή του την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου και λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης έστειλε μήνυμα με πολλούς αποδέκτες μέσω Instagram.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

To... έβλεπε εδώ και πολλές ημέρες και δικαιώθηκε 100%! Ο Γιώργος Σαββίδης ήταν ένας από εκείνους που πίστευαν ακράδαντα ότι ο ΠΑΟΚ θα κατάφερνε να φέρει... τούμπα το 2-0 με το οποίο είχε χάσει στον πρώτο ημιτελικό η ομάδα του στην Λεωφόρο και να έπαιρνε το εισιτήριο για τον τελικό της 6ης Μαΐου και οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς τον έβγαλαν ασποπρόσωπο!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Με ένα γκολ στο πρώτο μέρος και τρία στο δεύτερο νίκησαν 4-0 τον Παναθηναϊκό και έδωσαν ραντεβού με την περσινή Κυπελλούχο ΑΕΚ, με τον γιο του Ιβάν Σαββίδη να μην κρύβει τη χαρά του την ώρα του αγώνα (ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να αγκαλιάζεται με τον πατέρα του) αλλά και να στέλνει μήνυμα αφού ολοκληρώθηκαν τα επινίκια.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

"Δεν έχει σημασία πόσο αργά πας από τη στιγμή που δεν σταματάς", έγραψε στη σελίδα του στο Instagram χρησιμοποιώντας με hashtag τις λέξεις "βασιλιάς", "1926", "κανένα έλεος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK