Μήνυμα Σαββίδη: "Ελεύθερος να οραματιστεί ο ΠΑΟΚ"

Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε μήνυμα συσπείρωσης στον κόσμο του ΠΑΟΚ, ανοίγοντας ουσιαστικά τις εκδηλώσεις για τα 90ά γενέθλια του "Δικεφάλου".

Μήνυμα Σαββίδη: "Ελεύθερος να οραματιστεί ο ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Με δήλωσή του, ο Ιβάν Σαββίδης κάλεσε τους απανταχού φίλους του ΠΑΟΚ να συμμετάσχουν και να καθοδηγήσουν τις εκδηλώσεις για τα 90α γενέθλια του "Δικεφάλου", τονίζοντας, μεταξύ άλλων, το γεγονός ότι, πλέον, ο Δικέφαλος, όντας απελευθερωμένος από τα χρέη, είναι "ελεύθερος να ανοίξει τα φτερά του προς το μέλλον".

Αναλυτικά το μήνυμα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Αγαπητοί φίλοι,

Η χρονιά που ξεκινά σηματοδοτεί μια πολύ σπουδαία και συναισθηματικά φορτισμένη σελίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ μας! Την προσεχή άνοιξη ο αγαπημένος σύλλογος εκατομμυρίων ανθρώπων θα συμπληρώσει 90 χρόνια ζωής.

Ο ΠΑΟΚ φτάνει σε μια ηλικία που θεωρείται πια ώριμος, σοφός και ικανός να αναλύσει το παρελθόν δημιουργώντας παράλληλα ένα ξεκάθαρο όραμα για το μέλλον με όπλο τα συσσωρευμένα συναισθήματα πάθους, αγάπης στη θέα του Δικέφαλου Αετού, αλλά και τη συσπείρωση γύρω του φιλάθλων που είναι διασκορπισμένοι σε ολόκληρο τον πλανήτη. Είναι χρέος μας να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τις αρχές που επέβαλαν οι ιδρυτές του ΠΑΟΚ, να τιμήσουμε με την πλούσια ιστορία μας και να δημιουργήσουμε με ενθουσιασμό τις συνθήκες για ένα καλύτερο μέλλον.

Η ευκαιρία των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 90ων γενεθλίων του ΠΑΟΚ, θέλω να είναι μια ευκαιρία να ενώσουμε την μεγάλη αγάπη μας για τα τέσσερα γράμματα που μας συγκλονίζουν!Μέσω αυτών των εκδηλώσεων δεν θα τιμήσουμε μόνο την πλούσια ιστορία μας θα πατήσουμε το κουμπί μιας ακόμη πιο λαμπρής επανεκκίνησης, θα βροντοφωνάξουμε την ιδιαιτερότητα αυτού του Συλλόγου, την μοναδικότητά του ανάμεσα στις ομάδες του κόσμου!

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο ενενήντα λεπτά αγώνα, δεν είναι μόνο έντεκα ποδοσφαιριστές, αλλά κάτι πολύ περισσότερο. Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα, είναι μια οικογένεια, είναι τρόπος ζωής, είναι Περηφάνια, Αντίσταση, Όνειρο και Κατάκτηση, όπως πολύ σοφά μεταφράστηκε στις κερκίδες της Τούμπας. Είναι ο κοινός μας τόπος όπου επί 90 χρόνια μοιραζόμαστε τα πιο βαθιά και έντονα συναισθήματα.

Ήταν βασική μου επιδίωξη να δω τον ΠΑΟΚ απελευθερωμένο να γιορτάζει τα 90 του χρόνια και να δημιουργήσω τις συνθήκες για να επιστρέψει το μεγάλο όραμα στις κερκίδες και σε όλη την οικογένεια του συλλόγου. Ο ΠΑΟΚ είναι πια ελεύθερος. Ελεύθερος από χρέη, ελεύθερος να ονειρευτεί, ελεύθερος να οραματιστεί, ελεύθερος να ανοίξει τα φτερά του προς το μέλλον.

Σας ζητώ να συμμετάσχετε και να καθοδηγήσετε τις εκδηλώσεις αυτές, να μοιραστείτε μαζί μας τις δημιουργικές σας ιδέες και την ευρηματικότητα που καθιστά τον ΠΑΟΚ μοναδικό.

Ελάτε να τιμήσουμε μαζί την ιστορία μας! Ελάτε να χτίσουμε μαζί το μέλλον του ΠΑΟΚ μας!

Με ειλικρινή σεβασμό,

Ιβάν Σαββίδης".

Οι προτάσεις του κόσμου

Με το παραπάνω μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη σηματοδοτείται και η έναρξη των εκδηλώσεων για τα 90α γενέθλια του ΠΑΟΚ.

Οι εκδηλώσεις και οι δράσεις, οι οποίες θα ξεκινήσουν το 2016 όταν και ο ΠΑΟΚ θα συμπληρώσει 90 χρόνια ζωής, θα προκύψουν από τις προτάσεις του κόσμου, οι οποίες θα αξιολογηθούν από μια επιτροπή που θα συμπληρωθεί επίσης από υποψηφιότητες που θα προτείνουν οι απανταχού φίλοι του ΠΑΟΚ.

Ήδη ένας πυρήνας ανθρώπων έχει επιλεγεί και έχει προσκληθεί από τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη. Συγκεκριμένα οι κ.κ. Κούλης Αποστολίδης, Γιώργος Λυσσαρίδης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, Ντίνος Καραμητρούσης, Μπάνε Πρέλεβιτς, και Γιώργος Τζέτζης και έχουν αποδεχτεί την πρόσκληση και καθορίζοντας το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η επιτροπή, θα ξεκινήσει και η αξιολόγηση ιδεών και προτάσεων.

Στόχος είναι να πραγματοποιηθούν στη διάρκεια του έτους εκδηλώσεις όχι μόνο με επίκεντρο την πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε όλα τα σημεία του πλανήτη όπου υπάρχουν πυρήνες ανθρώπων που "αναπνέουν" για τον Δικέφαλο, εκδηλώσεις που θα απευθύνονται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Στο επίκεντρο των δράσεων βρίσκεται επίσης η δημιουργία εκθεσιακού-μουσειακού χώρου, η δημιουργία οπτικοακουστικού υλικού υψηλής αισθητικής αναφορικά με την ιστορία του ΠΑΟΚ, η σύνδεση του παρελθόντος με το παρόν και το μέλλον σε κάθε επίπεδο, ο σχεδιασμός επετειακών προϊόντων με αιχμή του δόρατος τη φανέλα που θα φοράει η ομάδα από τον Ιανουάριο του 2016 και πολλές ακόμη δραστηριότητες, οι οποίες θα καθορισθούν και θα εκτελεστούν με τη βοήθεια, τις ιδέες και τη δική σας συμμετοχή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK