Στιγμιαία ένταση μεταξύ Τζαβέλλα και Περέιρα στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

Στιγμιαία ένταση από τον εκνευρισμένο Φακούντο Περέιρα σε μονομαχία με τον Γιώργο Τζαβέλλα, κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.

Στιγμιαία ένταση μεταξύ Τζαβέλλα και Περέιρα στην προπόνηση του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Κατά την διάρκεια της απογευματινής προπόνησης του ΠΑΟΚ δεν έλειψε η ένταση, αφού ο Φακούντο Περέιρα εκνευρίστηκε έπειτα από μονομαχία με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Ο Ιγκόρ Τούντορ, πάντως, επενέβη και τους χώρισε άμεσα και έτσι το συμβάν δεν πήρε διαστάσεις, ενώ να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τρίτη φορά εφέτος που ο Αργεντινός έγινε πρωταγωνιστής σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Σε πρώτο πλάνο το 4-2-3-1

Ο Ιγκόρ Τούντορ δείχνει ότι ξέρει να προσαρμόζεται στις καταστάσεις. Και εξηγούμαστε. Ο Κροάτης γνωρίζει ότι για να αφομοιώσουν οι παίκτες του το 3-5-2 χρειάζεται χρόνος. Και στην παρούσα φάση χρόνος δεν υπάρχει, γιατί ακολουθεί την Πέμπτη το παιχνίδι με την Λοκομοτίβα. Οπότε στην απογευματινή προπόνηση της Κυριακής δοκίμασε το 4-2-3-1 που οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ξέρουν καλύτερα και θα είναι, εκτός απροόπτου, το σύστημα που θα επιλέξει για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα.

Ο Τούντορ τοποθέτησε τον Σκόνδρα στο δεξί άκρο της άμυνας (σ.σ. ο Κίτσιου είχε ίωση) τον Τζαβέλλα στο αριστερό και τους Βίτορ-Κόστα ως σέντερ μπακ. Στα χαφ έπαιξαν ο Μαντούρο με τον Κάτσε και πιο μπροστά τους ο Λούκας. Στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Περέιρα και στα άκρα ο Μακ και ο Π έλκας. Στο δεύτερο ημίχρονο του διπλού ο Τζιόλης έπαιξε με την πρώτη ομάδα δίπλα στον Κάτσε αντί του Μαντούρο, ο Ρατς στο αριστερό άκρο αντί του Τζαβέλλα και ο Σαλπιγγίδης ως φουνταριστός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK