Μοντέλο Άλκμααρ με Γκέρμπραντς

Ο 56χρονος εκτελεστικός διευθυντής της ΑΖ έχει πρόταση συνεργασίας από το "Δικέφαλο" και το σκέφτεται.

2011-07-26 Alkmaar- Algemeen direkteur AZ Toon Gerbrands AZ (Foto:GPD / United Photos/JoopBoek)
2011-07-26 Alkmaar- Algemeen direkteur AZ Toon Gerbrands AZ (Foto:GPD / United Photos/JoopBoek) GPD

Η πληροφορία έρχεται από τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, επιβεβαιώνεται όμως από τον άμεσα ενδιαφερόμενο: Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον Τουν Γκέρμπραντς και ο ίδιος τη σκέφτεται. Πρόκειται για τον 56χρονο εκτελεστικό διευθυντή της Αλκμααρ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι από την 1η Σεπτεμβρίου θα σταματήσει να συνεργάζεται με την ολλανδική ομάδα. Ο ίδιος με τοποθέτησή του στην ιστοσελίδα "RTV Noord-Holland" τονίζει ότι ακόμη δεν έχει απαντήσει στον ΠΑΟΚ, ενώ ξεκαθαρίζει πώς δεν έχει δεχθεί κρούση από την Αϊντχόβεν, η οποία κι αυτή εμφανίζεται να θέλει να συνεργαστεί μαζί του.

Ο Γκέρμπραντς βρίσκεται στην ΑΖ από το 2002 και επί των ημερών του η ολλανδική ομάδα έχει κατακτήσει Πρωτάθλημα και Κύπελλο στη χώρα της, ενώ έχει συμμετάσχει εννιά φορές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αρνείται ότι υπάρχει θέμα με τον εκτελεστικό διευθυντή της Αλκμάαρ, Τουν Γκέρμπραντς, μετά τα σχετικά ρεπορτάζ των ολλανδικών ΜΜΕ. Ο ίδιος, μάλιστα, ο Γκέρμπραντς επιβεβαίωνε ότι έχει δεχθεί κρούση από τον "Δικέφαλο". αλλά από τον επίσημο ΠΑΟΚ τονίζεται ότι τα συγκεκριμένα σενάρια είναι ανυπόστατα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK