Μπάλαμπαν: "Θα σας φέρω τον Λέοβατς"

Ο ατζέντης του Μαρίν Λέοβατς, Μπόσκο Μπάλαμπαν θεωρεί πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα παίξει στον ΠΑΟΚ.

Μπάλαμπαν: "Θα σας φέρω τον Λέοβατς"

Αρχικά ο Μπάλαμπαν είπε στην εφημερίδα "Μetrosport":

"Θα σας φέρω τον Λέοβατς στον ΠΑΟΚ. Στην πρώτη κουβέντα που είχα με τον Ίγκορ Τούντορ μου είπε: «πες μου αν ενδιαφέρεται ο Μαρίν για να προχωρήσουμε». Ο Λέοβατς θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ. Έτσι, άρχισαν οι διαπραγματεύσεις και νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο κοντά στον Λέοβατς απ' ότι η Ντιναμό, παρότι η ομάδα του Ζάγκρεμπ έχει προσφέρει περισσότερα χρήματα.

Ο ιδιοκτήτης της Ριέκα, Νταμίρ Μίσκοβιτς δεν θέλει να τον δώσει σε αντίπαλό του στο πρωτάθλημα. Είναι σαν να δίνει παίκτη ο ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό. Γι' αυτό και πιστεύω ότι στο τέλος ο Λέοβατς θα έρθει στον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω, όμως, πόσο χρόνο θα χρειαστεί η διοίκηση της Ριέκα να αποφασίσει. Δεν καίγεται και για χρήματα ο σύλλογος".

Συνεχίζοντας τόνισε: " Ο Μαρίν είναι παίκτης της Εθνικής Κροατίας. Για μένα είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της χώρας και ένας από τους παίκτες κορμού της Εθνικής. Ο Ίγκορ τον γνωρίζει καλύτερα. Ξέρει γιατί τον θέλει και ποιον ρόλο να του αναθέσει. Είναι περιττό να πω ο,τιδήποτε εγώ γι’ αυτόν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK