Μπερμπάτοφ: "Έτσι είμαι εγώ..."

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ χαρακτήρισε τον εαυτό του φιλόδοξο, παράξενο, ρεαλιστή και έξυπνο σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του.

Μπερμπάτοφ: "Έτσι είμαι εγώ..."

Ο 34χρονος σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε σε αρκετά προσωπικά θέματα, όπως η οικογένειά του, τα αγαπημένα του αθλήματα και οι κινηματογραφικές του προτιμήσεις. Επίσης, μίλησε για τα social media, ξεκαθάρισε πως δεν ήταν ποτέ καπνιστής και αποκάλυψε από ποιον πήρε το πρώτο του αυτόγραφο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βούλγαρος επιθετικός του Δικεφάλου στην ιστοσελίδα “24chasa.bg” τον περασμένο Ιούνιο:

"Λοιπόν εγώ δεν ξέρω πολλά πράγματα για μένα, ακόμη και τέτοια μικρά πράγματα που με χτίζουν ως άτομο και ως χαρακτήρα. Ο καθένας έχει ελαττώματα και μειονεκτήματα, εγώ κατά πάσα πιθανότητα επίσης, ακόμη περισσότερο από ό, τι άλλοι. Αλλά με ξέρετε, δεν θέλω να αποκαλυφθώ. Πάντα έβρισκα περίεργη την πλήρη αποκάλυψη, αληθινή ή ψεύτικη", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Πολλοί άνθρωποι έρχονται και μου ζητούν να υπογράψω αυτόγραφα. "Γεια σας, είμαι μεγάλος οπαδός σας, μπορείτε να μου υπογράψετε ένα αυτόγραφο ...". μου λένε και φεύγουν. Αλλά υπάρχουν άνθρωποι εισβάλουν στον προσωπικό σου χώρο. Σε αγκαλιάζουν σαν να είναι οικογένειά σου. Αυτά τα πράγματα δεν τα κατανοώ. Πρέπει να υπάρχει προσέγγιση με σεβασμό, να ξέρεις πώς να επιδιώκεις την επαφή. Είναι θέμα γενικής κουλτούρας. Αλλά ο καθένας είναι διαφορετικός".

Για το πώς θα περιέγραφε τον εαυτό του:

"Φιλόδοξος. Είμαι ακόμα έτσι και δεν ξέρω αν ποτέ θα πάψω να είμαι. Αυτό μπορεί να είναι στα συν και τα πλην μου. Η λέξη φιλόδοξος με περιγράφει μάλλον καλύτερα από όλες. Η λέξη παράξενος με περιγράφει, επίσης, κατά κάποιο τρόπο. Αλλά εγώ πάντα πίστευα ότι οι επιτυχημένοι άνθρωποι είναι πάντα κάπως περίεργοι. Με τον δικό τους τρόπο. Η φιλοδοξία με οδηγούσε πάντα προς τα εμπρός, αλλά πάντα ήμουν ρεαλιστής. Ξέρω τι μπορώ να κάνω. Ειδικά στο ποδόσφαιρο έκανα πάντα τα πράγματα που ξέρω ότι μπορώ. Αν ξέρω ότι δεν μπορώ να ξεπεράσω κάποιον, ξέρω ότι μπορώ να νικήσω διαφορετικά. Αυτό με τη σειρά του με κάνει να είμαι σίγουρος και έξυπνος. Οι σκέψεις μου αυτές έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει και για άλλα θέματα. Αλλά νομίζω ότι είναι πιο σημαντικό να έχουμε μια πραγματική εικόνα του εαυτού μας με ρεαλιστική εκτίμηση".

Για τη γνώμη του για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

"Χρησιμοποιώ μόνο το Facebook. Και άρχισα επειδή μου είχαν πει γι 'αυτό. Μου έδειξαν, μου τράβηξε το ενδιαφέρον και άρχισα να το απολαμβάνω. Λοιπόν, συνήθως, είμαι ένα φυσιολογικό άτομο. Ο κόσμος εξελίσσεται, εξελίσσομαι κι εγώ. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Facebook, αλλά δεν χρησιμοποιώ άλλα κοινωνικά δίκτυα, όπως τα Instagram, twitter, snapchat. Τώρα είμαι χαρούμενος με το Facebook, αν και δεν είμαι τόσο ενεργός. Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν εκεί. Αλλά γενικά ζούμε σε έναν τέτοιο κόσμο. Αυτός είναι ο πολιτισμός μας τώρα".

Για το αν διαβάζει σχόλια στο facebook και αν τον επηρεάζουν:

"Για να πω την αλήθεια, όχι πολύ. Μερικές φορές όμως ρίχνω μια ματιά από περιέργεια, για να γελάσω λίγο, ή να δω κάτι ενδιαφέρον. Ίσως κάποιος θα μπορούσε να πει κάτι σωστό και χρήσιμο. Αλλά σε γενικές γραμμές, όχι γιατί δεν έχει νόημα να το κάνουμε. Στο εξωτερικό πιο διάσημοι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Twitter για να έχουν περισσότερη επαφή με τους οπαδούς. Αλλά τότε άκουσα πως με τους λογαριασμούς τους υπόκεινται σε συνεχείς παρενοχλήσεις. Σε τι χρειάζεται αυτό το άγχος; Οι άνθρωποι να καταλάβουν όταν θέλετε να δημοσιεύσετε μια σκέψη, αλλά αν οι λογαριασμοί φτάνουν στο ένα εκατομμύριο ακόλουθους, ο σκοπός της κοινωνικής δικτύωσης δεν έχει νόημα".

Για την οικογένειά του:

"Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για τη γυναίκα δίπλα μου, η οποία αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη, την καλλιέργεια και την ανατροφή των παιδιών, επειδή είμαι αρκετά απασχολημένος, συνεχώς. Αν δεν είχα κάποιον που ξέρει πώς να φροντίζουν τα παιδιά, τότε θα είχα πρόβλημα. Αλλά είμαι ευτυχής που έχω ακριβώς έναν τέτοιο άνθρωπο.

Η Έλενα είναι το άτομο που ξέρει πώς να φροντίσει ανιδιοτελώς για τα παιδιά μας. Είναι πολύ καλά, αλλά πρέπει κανείς να γνωρίζει πώς τα μεγαλώνουν, να τα εκπαιδεύσει. Να ακούει για τα προβλήματα της σύγχρονης νεολαίας και των εφήβων. Διάβασα ότι ένα μεγάλο ποσοστό των ανέργων είναι νέοι άνθρωποι. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να εκπαιδεύσει τα παιδιά μας στις αξίες που ξέρει. Η ανατροφή και η εκπαίδευση βρίσκονται στο επίκεντρο των πάντων στη βάση του μέλλοντος. Από αυτή την άποψη, είμαι στην ευχάριστη θέση να έχω το πρόσωπο δίπλα μου, το οποίο κάνει τα πάντα".

Για τον μεγαλύτερο μύθο που έχει ακούσει ή διαβάσει για τον ίδιο:

"Δεν διαβάζω πολλά πράγματα. Τα αρνητικά πράγματα και τα συναισθήματα δεν προσπαθώ να τα αγνοώ και να τα αποθηκεύω γιατί δεν έχει νόημα. Γιατί το άγχος είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την ανάπτυξη κάθε είδους ασθένειας. Είμαι σε ένα επίπεδο που δεν δίνω προσοχή σε τέτοια πράγματα. Προσπαθώ η ζωή μου να είναι χωρίς άγχος. Μερικές φορές γίνεται δύσκολο το έργο, αλλά προσπαθώ να είμαι ακριβώς σαν αυτό. Ακόμα και όταν είμαι εδώ στη Βουλγαρία, και συνεργάζομαι με το ίδρυμα, ακόμα και όταν είμαι σε μια ομάδα για να παίζω ποδόσφαιρο ... Παρά το γεγονός ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα από τα πιο αγχωτικά επαγγέλματα. Και έχω περάσει από τέτοιες στιγμές. Αλλά ήθελα να επιστήσω τα απαραίτητα διδάγματα που δεν μπορούσαν να με επηρεάσουν και εδώ είμαι".

Για το ότι φημολογούνταν ότι καπνίζει:

"Αυτό είναι παράλογο. Δεν είμαι καπνιστής. Ξεκίνησε από μια φωτογραφία. Ναι, από μια εικόνα μπορεί να εξαχθούν συμπεράσματα, αλλά όχι έτσι. Δεν ήμουν ποτέ καπνιστής. Ειδικά η φωτογραφία ήταν κατά τη διάρκεια που ήμουν στην Τότεναμ. Η αντίληψη ότι είμαι καπνιστής είναι λάθος, αλλά εγώ δεν πρόκειται να εξηγήσω. Αυτό που θέλει θα ερμηνεύσει ο καθένας. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του".

Για τις κινηματογραφικές του προτιμήσεις:

"Το Breaking Bad ήταν τρομερή σειρά. Είδα τα τρία πρώτα επεισόδια της πρώτης σεζόν, αλλά σταμάτησα γιατί ήταν υποτονική. Εγώ βλέπω πολλά. Νομίζω ότι όλες οι σειρές αξίζουν. Γνωρίζετε καλά ότι είμαι οπαδός της κινηματογραφικής τέχνης. Όταν πρόκειται για ταινίες και αν υπάρχει ένα ενιαίο "Όσκαρ" ξέρω ότι ο "Νονός" είναι η νούμερο ένα ταινία".

Για το άθλημα που του αρέσει να παρακολουθεί:

"Αμερικανικό ποδόσφαιρο. Το βλέπω με μεγάλο ενδιαφέρον. Και όταν ήρθε η ώρα για το Super Bowl, δεν κοιμήθηκα καθόλου, μέχρι να δω τα πάντα. Και το ποδόσφαιρο μου αρέσει, είναι σαφές. Αλλά το αμερικανικό ποδόσφαιρο μου φέρνει χαρά".

Για το πολυτιμότερο αυτόγραφο που έχει πάρει:

"Το πρώτο αυτόγραφο που πήρα ήταν από τον Ρούντι Φέλερ. Ήταν η πρώτη μου ημέρα στο Λεβερκούζεν. Εκεί, εμφανίζεται ξαφνικά ο Ρούντι Φέλερ. Πήγα και ζήτησα αυτόγραφο του. Με τον καιρό έχω συναντηθεί με ανθρώπους που θαύμαζα. Εχω για παράδειγμα φωτογραφία με τον Ρονάλντο, στο αεροδρόμιο. Μετά της πτήσεις πήγαινα και ξαφνικά βλέπω ένα γνώριμο πρόσωπο να περπατά με μια κοπέλα, αλλά κανείς δεν τον ενοχλεί. Και λέω - περιμένω, αυτό είναι ένα φαινόμενο που είναι ο Ρονάλντο, ο άνθρωπος τον οποίο ο κόσμος θαύμαζε και τον θαύμαζα. Ακόμα και ο ίδιος έριξε στη συζήτηση - εκεί είναι, μπορείς απλά να πας χωρίς ασφάλεια και χωρίς κανείς να τον ενοχλεί. Είχε μεγαλώσει και, αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα να κάνω λάθος. Του είπα ότι ήταν ένας παίκτης, είμαι οπαδός του, και τον ρώτησα για μια φωτογραφία. Η σύζυγός του μας φωτογράφισε λαι είναι μια από τις καλύτερες στιγμές μου γνώρισα κάποιον που θαύμαζα όλη μου τη ζωή. Έτσι έχω έρθει σε πολλές περιπτώσεις μπροστά σε πολλούς ανθρώπους. Ο Μόργκαν Φρίμαν μου αρνήθηκε ένα αυτόγραφο στο αεροδρόμιο της Σόφιας. Αλλά ο καθένας είναι διαφορετικός - επέλεξε να μην δώσει αυτόγραφα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK