Μπερμπάτοφ: "Mε νοιάζει να βοηθήσω..."

Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ τόνισε πως θέλει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ με την εμπειρία του και τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρει τόσο πολύ να σκοράρει.

Μπερμπάτοφ: "Mε νοιάζει να βοηθήσω..."
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα είπε:

Για το ότι ο ΠΑΟΚ "γύρισε" το ματς κόντρα στην ΑΕΚ: " Μέτρησε το ομαδικό πνεύμα. Δείξαμε μαχητικότητα, δύναμη και θέληση και γι' αυτό γυρίσαμε το ματς".

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: " Είναι τρομερό το συναίσθημα. Τα παιδιά της ομάδας μου είπαν πως είναι όμορφα στα ντέρμπι. Ηταν ωραία η ατμόσφαιρα".

Για το πότε θα είναι έτοιμος για να παίξει στο βασικό σχήμα: "Θα πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα. Εχω πετύχει πολλά γκολ, δεν με νοιάζει αυτό. Με νοιάζει να κερδίζει η ομάδα".

Για τις πολλές ευκαιρίες του ΠΑΟΚ: "Είναι θετικό που κάνουμε ευκαιρίες. Δείξαμε καλό πνεύμα, παίξαμε ως ομάδα. Μπορούσαμε να σκοράρουμε και πιο νωρίς".

Για την παρουσία του στην ομάδα: "Εχουμε νέα ομάδα, μπορώ να βοηθήσω με την εμπειρία μου. Είναι καλό που παίζουμε στην Ευρώπη. Γιατί να μην είμαι χαρούμενος; Ολα είναι υπέροχα. Με νοιάζει να βοηθήσω την ομάδα και να δημιουργήσω στο γήπεδο. Πάνω από όλα είναι η ομάδα. Εχω χορτάσει γκολ στην καριέρα μου. Είμαι εδώ για να κάνω ό,τι μου πει ο προπονητής. Το ποδόσφαιρο δεν είναι για έναν παίκτη. Φυσικά θέλω να βάλω γκολ αλλά είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα".

Διαβάστε ακόμη:

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-1

Τούντορ: "Στα αποδυτήρια έχω άντρες"

Ροντρίγκες: "Δίκαια νικήσαμε...."

Το πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ

Η απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Μακ

Τα γκολ του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK