Μπερμπάτοφ: "Θα κάνουμε μεγάλα πράγματα"

Οι πρώτες δηλώσεις του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ για τον ΠΑΟΚ, το "ευχαριστώ" του ατζέντη του στον Σαββίδη και ο αριθμός που θα φοράει.

Μπερμπάτοφ: "Θα κάνουμε μεγάλα πράγματα"

Τη φανέλα με το νούμερο 10 θα φορά στον ΠΑΟΚ ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, όπως δηλώθηκε και στο ρόστερ του ΠΑΟΚ στο uefa.com (φωτογραφία), γεγονός που βάζει τέλος στις όποιες αμφιβολίες υπήρχαν για το αν η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα καταθέσει ένσταση στο δικαίωμα συμμετοχής του λόγω του ότι η μεταγραφή του στον Δικέφαλο ολοκληρώθηκε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.

"Μεγάλα πράγματα..."

Ο Βούλγαρος στράικερ ταξίδεψε χθες το βράδυ από την Αγγλία στη Σόφια και σήμερα αναμένεται οδικώς να έρθει στην Ελλάδα. Μάλιστα, έκανε και δήλωση στην εφημερίδα "Metrosport", μετά την άφιξή του στην βουλγαρική πρωτεύουσα. "Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που συμφώνησα με τον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα αυτή την στιγμή. Πιστεύω ότι θα κάνουμε μεγάλα πράγματα με τον ΠΑΟΚ γιατί γνωρίζω πως και οι οπαδοί του είναι παθιασμένοι με την ομάδα τους. Ανυπομονώ να τους γνωρίσω", τόνισε.

Εξάλλου, με δηλώσεις του, ο ατζέντης του, Εμίλ Ντάντσεφ, σημείωσε: "Ο Ντίμιταρ είναι ενθουσιασμένος γιατί έρχεται να αγωνιστεί σε μία ομάδα που είναι δημοφιλής στην Ελλάδα. Δεν σας κρύβω πως είναι ενθουσιασμένος από την πρόταση του ΠΑΟΚ, την επιθυμία του κυρίου Σαββίδη να τον φέρει στην Τούμπα. Ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, γιατί έδειξε πόσο πολύ τον θέλει. Ανυπομονεί να βρεθεί στην Τούμπα και να συναντήσει τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ".

Τέλος, ο Θεοντόρ Κουτσούκοφ αδελφικός φίλος του Μπερμπάτοφ και προπονητής της Μπάνσκο (έχει περάσει και από την Ελλάδα), επεσήμανε: "Μίλησα με τον Ντίμιταρ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τον ΠΑΟΚ. Ήταν πολύ χαρούμενος. Είμαι βέβαιος, πως θα τον λατρέψουν οι οπαδοί. Ξέρει πολύ καλά την δυναμική που έχει αυτή η ομάδα, εξαιτίας του κόσμου της αλλά και του κυρίου Σαββίδη, που θέλει να την κάνει πανίσχυρη. Είμαι βέβαιος πως ο Μπερμπάτοφ θα δώσει άλλη ώθηση στον ΠΑΟΚ".

Στον δρόμο!

Καθοδόν γα Θεσσαλονίκη από τη Σόφια, με ένα αυτοκίνητο πολυτελείας (Mercedes) βρίσκεται ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Μαζί του είναι ο ατζέντης του, Εμίλ Ντάντσεφ και ο πατέρας του, Ιβάν. Μόλις φτάσουν στη Θεσσαλονίκη θα μεταβούν στο «Μακεδονία Παλλάς» και από εκεί θα πάνε στη συνέχεια στην Τούμπα για την παρουσίαση του Βούλγαρου επιθετικού στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, που θα ξεκινήσει στις 16:00.

News 24/7

24MEDIA NETWORK