Νέο πρόσωπο ο Ντανίλο

Ποιος είναι ο Βραζιλιάνος επιτελικός που συμμετείχε στην σημερινή (17/4) προπόνηση του ΠΑΟΚ. Όλα καλά με Τζαβέλλα.

Νέο πρόσωπο ο Ντανίλο

Με νέο πρόσωπο τον 24χρονο Βραζιλιάνο επιτελικό, Ντανίλο, που ποδοσφαιρικά ανδρώθηκε στον Αγιαξ, έπαιξε σε Σταντάρ Λιέγης και Μέταλουργκ, ενώ συμμετείχε και σε αγώνες με τις μικρές Εθνικές ομάδες του Βελγίου, πραγματοποιήθηκε η σημερινή (17/4) προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Ο Ντανίλο είναι κάτοχος βελγικού διαβατηρίου και όπως ενημερώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να προπονείται με τον "Δικέφαλο" και τις επόμενες ημέρες αφού έχει λύσει το συμβόλαιό του με την Μέταλουργκ Ντόνετσκ λόγω των καταστάσεων στην Ουκρανία

Από εκεί και πέρα, όσοι συμμετείχαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποφόρτισης, με λίγες ασκήσεις στο γυμναστήριο, μασάζ και υδροθεραπείες. Ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν υπέστη τραυματισμό και η αλλαγή του χθες (16/4) προέκυψε από την κόπωση μετά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα τεχνικής και τακτικής, ενώ οι παίκτες του "Δικεφάλου" θα προπονηθούν και αύριο (18/4) το πρωί, πριν το διήμερο ρεπό που παραχώρησε ο Γιώργος Γεωργιάδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK