"Νιώθω ζεστασιά στον ΠΑΟΚ..."

Ο Εγιάλ Γκολάσα μιλάει για τη μέχρι στιγμής παρουσία του στον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε στο πως ο Μπίμπρας Νάτχο έπαιξε τον... ρόλο του για να δεχτεί την πρόταση του "Δικεφάλου".

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΕΓΙΑΛ ΓΚΟΛΑΣΑ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΕΓΙΑΛ ΓΚΟΛΑΣΑ MOTIONTEAM

Για την απόφασή του να δώσει τα χέρια με τον ΠΑΟΚ, για το πότε θα "βγάλει" στο γήπεδο αυτά που θέλει, αλλά και τι του είπε ο Μπίμπρας Νάτχο πριν συμφωνήσει με τον "Δικέφαλο" μίλησε από την Ολλανδία ο Εγιάλ Γκολάσα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Πως νιώθεις για την επιλογή σου να έρθεις στον ΠΑΟΚ;

"Αισθάνομαι πολύ ωραία που βρίσκομαι σε μια ομάδα που με υπολογίζει. Με την Μακάμπι Χάιφα δεν μπορούσα να αγωνιστώ το τελευταίο διάστημα. Είμαι χαρούμενος για την επιλογη μου και το ότι είμαι εδώ".

Μια υπόσχεση στον κόσμο της ομάδας;

"Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια. Είμαι εδώ για να δουλέψω και στην διάρκεια θα μιλήσουμε και για τους στόχους τους δικούς μας αλλά και της ομάδας".

Σε ποια θέση σου αρέσει περισσότερο να αγωνίζεσαι;

"Στην Μακάμπι Χάιφα έπαιζα είτε ως οκτάρι είτε ως τα δεξιά. Στην Εθνική Ομάδα έπαιζα και στα αριστερά. Δεν έχω πρόβλημα να αγωνιστώ όπου με χρειαστεί και κρίνει ο προπονητής ότι πρέπει να είμαι".

Έχεις προσαρμοστεί στον ΠΑΟΚ;

"Μου αρέσει το ότι υπάρχουν πολλά νέα παιδιά στην ομάδα. Ήρθαν και οι διεθνείς και είναι και αυτοί κοντά μας. Εγώ περνώ καλά και μπορώ να πω ότι νιώθω αυτή τη ζεστασιά από όλους ότι δηλαδή συμβαίνει και με τους ανθρώπους της πατρίδας μου και άλλωστε αυτός ήταν ένας λόγος που με έκανε να έρθω εδώ".

Πότε πιστεύεις ότι θα βγάλεις στο γήπεδο αυτό που μπορείς;

"Πιστεύω ότι μόλις επιστρέψουμε στην Ολλανδία, θα αρχίσω να βγάζω αυτά που θέλω στο γήπεδο. Τώρα εδώ νιώθω πολύ κουρασμένος όπως και όλα τα παιδιά λόγω της σκληρής προετοιμασίας. Στα φιλικά που θα γίνουν μετά την επιστροφή μας από την Ολλανδία θα βγάλουμε τον καλό μας εαυτό αφού και το σώμα μας θα έχει ξεκουραστεί από την σκληρή προετοιμασία που κάνουμε εδώ".

Τι σου είπε ο Νάτχο όταν μίλησες μαζί του πριν αποφασίσεις να απαντήσεις θετικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ;

"Μίλησα με τον Νάτχο αρχικά πριν έρθω εδώ. Μου είχε πει ότι είναι καλό να πάω στον ΠΑΟΚ γιατί θα βρω ότι ζητούσα. Μου είπε ότι θα είναι η καλύτερη επιλογή για μένα, ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια οικογένεια. Τα λόγια του Νάτχο και η επιμονή του ΠΑΟΚ με έπεισαν να έρθω στην ομάδα".

Πώς σε έπεισαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ;

"Μου έδωσαν ένα καλό συναίσθημα όλα αυτά που μου είπαν για το πλάνο της ομάδας".

Οι διαφορές του ΠΑΟΚ με την προηγούμενη ομάδα σου;

"Είναι πολύ νωρίς να σας πω τις διαφορές του ΠΑΟΚ από την Μακάμπι. Είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας, δουλεύουμε στην φυσική κατάσταση και επομένως μετά από δυο μήνες θαμπορώ να απαντήσω. Πάντως είναι σίγουρο ότι πρώτη φορά στην καριέρα μου δουλεύω τόσο σκληρά στις προπονήσεις και αυτό είναι καλό".

Με αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην πατρίδα σου ανησυχείς;

"Μιλώ με την οικογένειά μου, είναι καλά και δεν έχω κάποια αγωνία. Εγώ είμαι προσηλωμένος εδώ στις προπονήσεις και δεν ανησυχώ".

Τι θυμάσαι από το ματς του ΠΑΟΚ με την Μακάμπι Χάιφα στην Τούμπα, στο οποίο είχες σκοράρει;

"Από εκείνο το παιχνίδι έχω κρατήσει την ατμόσφαιρα της Τούμπας και την θέρμη του κόσμου. Αυτά τα πράγματα μου είχαν κάνει εντύπωση. Φυσικά και η διακύμανση του σκορ ήταν εντυπωσιακή, εμείς προηγηθήκαμε με 2-0 και τελικά χάσαμε".

Για πολλούς ο ΠΑΟΚ αποδυναμώθηκε σε σχέση με εκείνη την ομάδα...

"Δεν μου αρέσει να μιλώ για την ομάδα και το τι μπορεί να πετύχει. Ξέρω ότι αν δουλέψουμε σκληρά μπορούμε να πετύχουμε πράγματα. Ήρθαν και οι διεθνείς και είναι καλοί παίκτες. Αν δουλεύεις σκληρά μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Εγώ θεωρώ ότι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα".

Ο Αναστασιάδης σε φωνάζει "Γιάννη" στις προπονήσεις. Το συνήθισες;

"Αν πάω στο Ισραήλ σε λίγους μήνες και φωνάξουν "Γκολάσα" μάλλον θα σκεφτώ ποιος είναι ο Γκολάσα". Το έχω συνηθίσει...".

Μίλησες ξανά με τον Νάτχο όσο είσαι εδώ στην Ολλανδία;

"Ναι έχω ξαναμιλήσει μαζί του. Ο ίδιος ο Νάτχο με πήρε τηλέφωνο να δει πως περνώ και μου είπε ότι αν χρειάζομαι κάτι από την ομάδα μπορεί να με βοηθήσει αλλά δεν χρειάζομαι κάτι".

Ποιες άλλες ομάδες είχαν ενδιαφερθεί να σε αποκτήσουν;

"Η Γκρασχόπερς και η Γκενκ είχαν εκφράσει την επιθυμία να με αποκτήσουν ενώ υπήρχε ενδιαφέρον και από την Ισπανία αλλά αποφάσισα να επιλέξω τον ΠΑΟΚ".

Ο ΠΑΟΚ είναι για σένα σκαλοπάτι για την καριέρα σου;

"Δε θέλω να σκέφτομαι το μέλλον. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο ΠΑΟΚ από την στιγμή που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να παίξω καλά στον ΠΑΟΚ και να τον βοηθήσω. Από εκεί και πέρα ο Θεός αποφασίζει για το τι θα γίνει παραπέρα...".

Οι συμπαίκτες σου υποστηρίζουν ότι είστε μια οικογένεια. Το εισπράττεις αυτό και εσύ;

"Δεν ξέρω πως συμβαίνει αυτό, αλλά είναι πραγματικότητα ότι είμαστε όλοι μαζί ως μια οικογένεια πράγμα που δεν το συναντάς συχνά σε ομάδες. Λειτουργούμε όλοι μαζί ως μια οικογένεια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK