Νομπόα: "Δεν με επηρέασε η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα"

Η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα δεν ήταν ο λόγος που οδήγησε τον Νομπόα στη μεταγραφή του από τον ΠΑΟΚ στη Ροστόφ, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος. Γράφουν ξανά για Ραΐκοβιτς οι Σέρβοι.

Νομπόα: "Δεν με επηρέασε η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα"

Ο Κριστιάν Νομπόα μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του και αναφέρθηκε στη μεταγραφή του από τον ΠΑΟΚ στη Ροστόφ.

"Η επιστροφή μου στην Ρωσία δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα", είπε αρχικά ο έμπειρος μέσος από το Εκουαδόρ και συνέχισε:

"Μου τηλεφώνησε ο Κούρμπαν Μπερντέργιεφ και μου είπε πως έχω την δυνατότητα να αγωνιστώ στην ομάδα του. Αποδέχτηκα την προσφορά του χωρίς δεύτερη σκέψη...".

Γράφουν ξανά για Ραΐκοβιτς

Νέο δημοσίευμα από τη Σερβία υποστηρίζει πως ο Ραΐκοβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ

"Η μεταγραφή του Ραΐκοβιτς στον ΠΑΟΚ θα ανακοινωθεί σύντομα και επίσημα" σύμφωνα με την σέρβικη ιστοσελίδα "b92.net". Οι συμπατριώτες του υψηλόσωμου κεντρικού αμυντικού υποστηρίζουν πως ο Ραΐκοβιτς δεν τα βρήκε με την Παρτιζάν στις διαπραγματεύσεις και συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ. Βέβαια, επικαλούνται ελληνικά ΜΜΕ ως πηγές. Επιμένουν ωστόσο πως σύντομα θα μετακομίσει στην Τούμπα.

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ