Νομπόα: "Εχουμε την ποιότητα για την πρώτη θέση"

Ο Κριστιάν Νομπόα τονίζει πως θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και πως ο "Δικέφαλος" μπορεί να κατακτήσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ ακόμη κι αν αυτός δεν παίξει σε όλα τα ματς.

Νομπόα: "Εχουμε την ποιότητα για την πρώτη θέση"
INTIME SPORTS

Λόγω του Κόπα Αμέρικα ο Κριστιάν Νομπόα αναμένεται να μην παίξει σε όλα τα ματς των πλέι οφ καθώς θα πρέπει να ξεκινήσει προετοιμασία με την Εθνική του Εκουαδόρ. Γι' αυτό το θέμα αλλά και για την διάθεση να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, ο μέσος του "Δικεφάλου", είπε:

Για το αν συνέβη κάτι την στιγμή της αλλαγής του αφού έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια και δεν πήγε στον πάγκο:

" Δεν υπήρχε θέμα, απλά ζήτησα άδεια για να πάω να κάνω μπάνιο και έφυγα κατευθείαν".

Για το αν υπάρχει κάτι νεότερο σε ό,τι αφορά την επιπλέον άδεια που ζητά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να παίξει στα πλέι οφ;

" Θα δούμε. Είναι κάτι που συζητείται ακόμη με τον γενικό διευθυντή της Ομοσπονδίας. Συζητώ το ενδεχόμενο να μείνω παραπάνω και να μην παίξω μόνο στους δυο πρώτους αγώνες των πλέι οφ. Θα το γνωρίζουμε σύντομα".

Για το τι εννοεί όταν λέει "σύντομα":

"Ελπίζω αυτή την εβδομάδα θα το γνωρίζω".

Για το αν έχει συζητήσει με τον προπονητή της Εθνικής Εκουαδόρ για το θέμα:

"Το έχω συζητήσει και με τον προπονητή της Εθνικής. Όλοι θέλουμε την καλύτερη δυνατή λύση για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα. Πιστεύω ότι γι' αυτό προσπαθούν όλοι".

Για το αν θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρωτιά στα πλέι οφ εφόσον εκείνος δεν καταφέρει να παίξει σε όλα τα ματς του μίνι πρωταθλήματος:

" Πιστεύω πως ναι. Η ομάδα έχει την ποιότητα απλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί κάθε λάθος το πληρώνεις ακριβά. Αλλά είναι στα πόδια μας η πρώτη θέση".

Για το αν θέλει να ολοκληρώσει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ:

"Φυσικά και θέλω να ολοκληρώσω το συμβόλαιο μου στον ΠΑΟΚ καθώς νιώθω πολύ ωραία. Αλλά στο ποδόσφαιρο από την μια μέρα στην άλλη αλλάζουν πολλά αλλά ναι θέλω να μείνω εδώ".

Για το τι "κρατά" στο ματς με τον Λεβαδειακό, εκτός από τους τρεις βαθμούς;

"Κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο αλλά η ουσία είναι ότι πήραμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε για τα πλέι οφ. Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό να βελτιωνόμαστε. Αλλά στα πλέι οφ αυτό που μετρά είναι οι νίκες και εκεί θα προσπαθήσουμε να τις κατακτούμε για να βγει η ομάδα πρώτη".

Για το ότι δίνεται η αίσθηση ότι μετά το 70ο λεπτό η ομάδα στους τελευταίους αγώνες μένει από δυνάμεις:

"Δεν νομίζω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο αλλά μπορείτε να ρωτήσετε και τον προπονητή. Προσωπικά νιώθω καλά...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK