Νομπόα: "Μ' αρέσει στον ΠΑΟΚ, αλλά αν έρθει πρόταση..."

Ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής του το καλοκαίρι σε ομάδα εκτός Ελλάδας αφήνει ο Κριστιάν Νομπόα που δηλώνει, όμως, ενθουσιασμένος με τον "Δικέφαλο".

Νομπόα: "Μ' αρέσει στον ΠΑΟΚ, αλλά αν έρθει πρόταση..."
INTIME SPORTS

Ο Κριστιάν Νομπόα νιώθει ξανά ποδοσφαιριστής παίζοντας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Αυτό δηλώνει σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα "el universo", μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του "Δικεφάλου". Σημειώνει, πάντως, ότι αν έρθει μία πολύ καλή πρόταση από το εξωτερικό το καλοκαίρι, ίσως φύγει.

Πώς σχολιάζεις την πρόσληψη του Γκουστάβο Κιντέρος στην Εθνική ομάδα του Εκουαδόρ;

"Είναι ένας άνθρωπος που όλοι γνωρίζουμε ότι αξίζει αυτή τη θέση. Έχει κάνει πολλά για την Έμελεκ τα τελευταία χρόνια. Πήρε δύο φορές τον τίτλο και αυτό είναι δύσκολο. Ξέρω τι γινόταν στην Έμελεκ, έχω μιλήσει με παίκτες της ομάδας και γνωρίζω για την οικογενειακή ατμόσφαιρα που υπάρχει. Αυτό είναι έργιο του προπονητή και πιστεύω ότι η πρόσλεηψή του είναι πολύ καλά για την εθνική ομάδα".

Γιατί πιστεύεις ότι δεν τα καταφέρατε στα πέντε προηγούμενα Κόπα Αμέρικα (μετά από διάφορες άλλες ερωτήσεις για πρόσωπα της εθνικής Εκουαδόρ);

"Αυτό που μας έλειπε είναι το να κερδίζουμε. Ελπίζω. στο Κόπα Αμέρικα που έρχεται, με νέους παίκτες, μπορούμε να προσαρμοστούμε στο στυλ παιχνιδιού που θέλει ο Κιντέρος".

Πιστεύεις ότι ο ΚΙντέρος μπορεί να κάνει την ομάδα να λειτουργήσει όλη μαζί στο Κόπα Αμέρικα της Χιλής;

"Αυτή είναι ερώτηση για τον προπονητή, Όχι για μένα. Δεν ξέρω αν υπάρχει αρκετός χρόνος ή όχι. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να γυμναστούμε και να είμαστε όλοι μαζί σαν ομάδα".

Την περασμένη Κυριακή πέτυχες το πρώτο σου γκολ με τον ΠΑΟΚ. Πώς είναι το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, είναι ελκυστικό;

"Είναι πρωτάθλημα που θέλει να δίνεις όλη σου την προσοχή. Όπως ήταν και στη Ρωσία. Εδώ άρχισα να νιώθω πάλι ποδοσφαιριστής. Οι οπαδοί ενθαρρύνουν πολύ την ομάδα τους, όλη την ώρα φωνάζουν. Μοιάζει πολύ με την Νότια Αμερική με τις φωνές, τα συνθήματα, τους αναμμένους πυρσούς και τα βεγγαλικά".

Ο ΠΑΟΚ είναι τρίτος. Μπορεί να πάρει μία θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ;

"Είναι δύσκολο. Χάσαμε πολύ έδαφος στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά το επόμενο ματς είναι με τον Παναθηναϊκό που είναι δεύτερος και όλα μπορούν να συμβούν".

Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει παύση μετά από τα επεισόδια που έγιναν πρόσφατα. Πως επιδρά αυτό;

"Αυτό που συνέβη είναι πολύ κακό για τους παίκτες. Πάρθηκε ως μέτρο για να σταματήσει η βία στο ποδόσφαιρο".

Είσαι χαρούμενος στην Ελλάδα;

"Ναι, η οικογένειά μου είναι χαρούμενη. Οι οπαδοί μας δέχθηκαν πολύ καλά. Έχω ένα συμβόλαιο για 2,5 χρόνια. Δεν θα είχα πρόβλημα να μείνω εδώ. Αλλά αν υπάρχει προσφορά από ομάδα άλλης χώρας τον Ιούνιο και συμφωνήσω, θα δούμε. Οι οπαδοί με υποδέχθηκαν καλά. Νιώθω ότι είμαι μέλος οικογένειας και είμαι χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK