Νομπόα: "Παίζω δύο ματς και φεύγω 27 Μαΐου"

Κερδίζει μερικές μέρες παραμονής στην Ελλάδα για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στην εκκίνηση των πλέι οφ.

Νομπόα: "Παίζω δύο ματς και φεύγω 27 Μαΐου"

Ο λόγος για τον Κριστιάν Νομπόα που μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Εκουαδόρ, Radio Super K-800 και ανακοίνωσε ότι θα ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του στις 27 Μαΐου, κάτι που σημαίνει ότι προλαβαίνει να παίξει σε δύο ματς των πλει οφ. Το παράδοξο είναι ότι οι συμπατριώτες του, τον κάλεσαν να μιλήσει δημόσια για να σχολιάσει τις δήμες που είχαν κυκλοφορήσει στο Εκουαδόρο ότι ο ΠΑΟΚ δεν του δίνει άδεια να ελέω πλέι οφ να προετοιμαστεί για το Κόπα Αμέρικα.

"Εδώ (σ.σ. προφανώς εννοεί στην Θεσσαλονίκη) προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε άδεια, αλλά ήδη έχω μιλήσει στον Πότρο Μουνιόθ (σ.σ. συνεργάτης του Ομοσπονδιακού τεχνικού του Εκουαδόρ, Γκουστάβο Κιντέρος) και συμφωνήσαμε να ταξιδέψω στο Εκουαδόρ στις 27 Μαΐου. Τα πλέι οφ στην Ελλάδα αρχίζουν στις 20 Μαΐου, θα παίξω δύο παιχνίδια και θα έρθω. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA θα πρέπει να είμαι στην Εθνική δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του Κόπα Αμέρικα" ανέφερε στις δηλώσεις του ο Νομπόα.

Θυμίζουμε ότι η αρχική κλήση ήταν για τις 22 Μαΐου που σημαίνει ότι ο Νομπόα κινδύνευε να χάσει όλα τα ματς των πλέι οφ. Με βάση τα όσα δήλωσε θα παίξει σε δύο (20 και 24 Μαΐου) και θα αναχωρήσει τη μέρα που ο ΠΑΟΚ θα δίνει τρίτο παιχνίδι. Εκτός κι αν μπορεί να παίξει και να ταξιδέψει μετά για την πατρίδα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK