Νομπόα: "Σίγουρος σε δύο ματς στα πλέι οφ"

Η συμμετοχή του Κριστιάν Νομπόα στα πλέι οφ αποτέλεσε για καιρό ερωτηματικό, ωστόσο ο ίδιος ξεκαθάρισε πως θα βρίσκεται σε τουλάχιστον δύο παιχνίδια του μίνι πρωταθλήματος.

Νομπόα: "Σίγουρος σε δύο ματς στα πλέι οφ"
INTIME SPORTS

Ο Κριστιάν Νομπόα ξεκαθάρισε ακόμη περισσότερο... το τοπίο αναφορικά με τη συμμετοχή του στο μίνι πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

Για την κατάστασή της ομάδας και την εικόνα του δεύτερου μέρους: "Δεν ξέρω και δεν μπορώ να μιλήσω για τους συμπαίκτες μου, αλλά εγώ αισθάνομαι μία χαρά. Από εκεί και πέρα το πρόβλημα στο δεύτερο μέρος ήταν ότι όταν βγήκε ο Περέιρα η ομάδα αναγκαστικά τραβήχτηκε πίσω και για αυτό παρουσίασε αυτό το πρόσωπο που παρουσίασε".

Για τα πλέι οφ: "Θεωρώ ότι είμαστε μία πολύ καλή ομάδα και έχουμε την ποιότητα να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ. Τότε θα παίξουμε πολύ πιο δυνατά και πιο συγκεντρωμένα. Είναι πολύ σημαντικό να μην χάσουμε στα πλέι οφ και εξίσου σημαντικό να ξεκινήσουμε την διαδικασία με νίκη".

Για τη συμμετοχή του στα πλέι οφ: "Αυτός είναι ο κανονισμός της FIFA. Πρέπει να είμαι με την Εθνική ομάδα της χώρας μου δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του Κόπα Αμέρικα. Αυτό σημαίνει ότι σίγουρα θα παίξω δύο παιχνίδια στα πλέι οφ. Από κει και πέρα παλεύουμε να κερδίσουμε ακόμη ένα ή και δύο παιχνίδια. Για να το πετύχουμε αυτό μιλάμε με τον προπονητή του Εκουαδόρ και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας".

Διαβάστε ακόμη:

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK