Ντεμπούτο για Περέιρα

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναμένεται να χρησιμοποιηθεί από τον Αναστασιάδη στο σημερινό φιλικό με την Καμπούρ. O... παππούλης Ρατς και τα ζευγάρια στα δωμάτια.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ σήμερα (26/7) κλείνει με το φιλικό κόντρα στην Καμπούρ τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις επί ολλανδικού εδάφους, σε ένα ματς που ο Περέιρα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με την φανέλα του Δικεφάλου. Ο Αργεντινός που εδώ και τρεις μέρες κάνει προπονήσεις με την ομάδα, δεν είχε αγωνιστεί απέναντι στην Βααλβάικ. Συμμετέχει στα οικογενειακά διπλά και χθες φάνηκε πως μπορεί να βγάλει ένα ημίχρονο, άρα αναμένεται ο Αγγελος Αναστασιάδης να τον χρησιμοποιήσει κι έτσι ο κόσμος του ΠΑΟΚ να τον δει εν δράσει.

Ο... παππούλης

Οι ατάκες του Αναστασιάδης προς τους παίκτες του συνεχίστηκαν και χθες κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Κάποια στιγμή σε μια διεκδίκηση της μπάλας, ο Ρατς έμεινε κάτω με τον Έλληνα τεχνικό να του φωνάζει "κουράστηκες παππούλη;" Στην εξέλιξη της άσκησης θέλησε να εξηγήσει στον Περέιρα τι ακριβώς ζητάει και φώναξε τον Γκαρσία για να κάνει την μετάφραση: "Πάμπλο πεθαμένο έλα εδώ" του φώναξε γελώντας, με τον Γκαρσία να πηγαίνει κοντά για να εξηγήσει στον Αργεντινό τι θέλει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Τα ζευγάρια στα δωμάτια

Το ξενοδοχείο Μπίλντεμπεργκ φιλοξένησε τα τελευταία 17 βράδια τους παίκτες του ΠΑΟΚ και έχει ενδιαφέρον να δούμε πως μοιράστηκαν οι ποδοσφαιριστές τα δωμάτια και ποιος συγκατοίκησε με ποιον. Ο Βιτόρ που πλέον δεν έχει παρέα τον Λούκας έμεινε με τον Ρατς, ενώ Μαντούρο και Μάρτενς αποτέλεσαν και πάλι αχώριστο δίδυμο. Υπήρξαν ποδοσφαιριστές που ήταν άνετοι, αφού έμειναν σε μονόκλινο δωμάτιο καθώς η άφιξη τους προέκυψε στην πορεία και αυτοί ήταν οι Μακ, Φακούντο Περέιρα και Ιτάνζ.

Αναλυτικά τα δωμάτια των παικτών:

1. Αθανασιάδης-Κωνσταντινίδης

2. Γλύκος-Τζαβέλλας

3. Κάτσε-Κιόσε

4. Κατσικάς-Μελίσσας

5. Κίτσιου- Πόζογλου

6. Κουλούρης-Πολύζος

7. Μαντούρο-Μάρτενς

8. Παπαδόπουλος-Γκολάσα

9. Πόποβιτς-Παναγιωτούδης

10. Σαλπιγγίδης-Τζιόλης

11. Σαββίδης-Ποζατζίδης

12. Σκόνδρας-Γιακουμής

13. Σπυρόπουλος-Τζανδάρης

14. Βίτορ-Ρατς

News 24/7

24MEDIA NETWORK