Ο Αρνεσεν "τρέχει" για στόπερ

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει εντατικοποιήσει τις επαφές για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού μετά από εντολή του Ιβάν Σαββίδη. "Ο Ραΐκοβιτς πήγε στον ΠΑΟΚ", αναφέρουν σερβικά δημοσιεύματα.

Ο Αρνεσεν "τρέχει" για στόπερ

Ο Φρανκ Αρνεσεν δεν βρέθηκε στην παρουσίαση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Το γεγονός μπορεί να προκάλεσε αίσθηση και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επίσημα να τοποθετήθηκε λέγοντας ότι δεν μπορούσε να είναι παρών γιατί είχε ανηλλειμένες υποχρεώσεις ως σχολιαστής στους αγώνες της Εθνικής Δανίας και η φυσική του παρουσία δεν ήταν απαραίτητη, ωστόσο, φαίνεται ότι ο λόγος που τον ανάγκασε να λείπει ήταν άλλος.

Οι πληροφορίες μας λενε ότι έχει εντατικοποιήσει τις επαφές του για απόκτηση στόπερ μετά από εντολή Σαββίδη. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κρατήσει μυστικότητα, ενώ θυμίζουμε ότι η περίπτωση που βρίσκεται δυνατά στο προσκήνιο είναι του Σλόμπονταν Ραΐκοβιτς, ο ατζέντης του οποίου, Ντέγιαν Βουκαντίνοβιτς, έχει παραδεχθεί ότι ο 26χρονος Σέρβος έχει πρόταση από τον Δικέφαλο και το σκέφτεται.

"Ο Ραϊκοβιτς πήγε στον ΠΑΟΚ"

Στο μεταξύ, ΜΜΕ της Σερβίας παρουσιάζουν ως σίγουρη την μεταγραφή του πρώην στόπερ του Αμβούργου, στον Δικέφαλο. Πριν από λίγη ώρα στην ιστοσελίδα blic.rs γράφτηκε συγκεκριμένα ότι "ο Ραϊκοβιτς πήγε στον ΠΑΟΚ".

Τονίζεται ακόμη πως: "Αυτό το καλοκαίρι έφτασε κοντά στην Παρτιζάν, αλλά, τελικά, στράφηκε σε άλλες επιλογές γιατί οι ασπρόμαυροι αποκλείστηκαν από την Μπάτε Μπόρισοφ και δεν θα δώσουν το παρών στους ομίλους του Champions League".

Επικοινωνήσαμε με τον ατζέντη του Ραΐκοβιτς, Ντέγιαν Βουκαντίνοβιτς, ο οποίος τόνισε ότι το ζήτημα παραμένει ανοιχτό και ότι ο Σέρβος στόπερ ακόμη δεν έχει κλείσει πουθενά. Προφανώς, ο πρώην αμυντικός του Αμβούργου περιμένει και κάποιες άλλες προτάσεις, εκτός απ' αυτή του Δικεφάλου που είναι δεδομένο ότι την έχει στα χέρια του. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής τηρεί σιγή ιχθύος.

Επαφές με εκπροσώπους στοιχηματικής

Στο, μεταξύ οι επιτελείς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχαν συνάντηση με εκπροσώπους της στοιχηματικής εταιρείας Sportingbet για χορηγία στη φανέλα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δικέφαλος ψάχνει ένα ποσό γύρω στα 2 εκ. ευρώ για να συμφωνήσει.

Λάμψη Μπερμπάτοφ

Η κάμερα του PAOKTV επικεντρώθηκε χθες στην προπόνηση του ΠΑΟΚ στον Ντίμιταρ Μπερμπάροφ και κατέγραψε τις πρώτες του κινήσεις με τα ασπρόμαυρα. Δείτε το σχετικό video.

News 24/7

24MEDIA NETWORK