Ο άτυχος του ντέρμπι Κωνσταντινίδης, την "πάτησε" από το χορτάρι

Λόγω του αγωνιστικού χώρου τραυματίστηκε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ο οποίος έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στους προσαγωγούς.

Ο άτυχος του ντέρμπι Κωνσταντινίδης, την "πάτησε" από το χορτάρι
Κωνσταντινίδης ΠΑΟΚ

Θλάση δευτέρου βαθμού στους προσαγωγούς διαπιστώθηκε πως υπέστη ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Το πρόβλημα μάλιστα προήλθε από τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας. Όπως λένε από τον ΠΑΟΚ, το χορτάρι έφυγε από τη θέση του και ο νεαρός δεξιός μπακ στην προσπάθειά του να κρατηθεί τράβηξε το άλλο πόδι από αυτό που είχε "κολλήσει" κάτω.

Το διάστημα της απουσίας του θα καθοριστεί από το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας.

Στον "Δικέφαλο" τονίζουν πως το πρόβλημα με τον καινούριο χλοοτάπητα προέκυψε επειδή δεν πρόλαβε να "δέσει" και να "ριζώσει" λόγω των συνεχόμενων αγώνων με αποτέλεσμα να ξεκολλάει στις ενώσεις.

Καθημερινά συνεργείο ασχολείται με τη λύση του προβλήματος και η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει σίγουρα.

Ο παλιός χλοοτάπητας είχε αντικατασταθεί λόγω μύκητα.

Από τον ΠΑΟΚ ανέφεραν τέλος πως μία από τις αποφάσεις που πάρθηκαν στη Λίγκα είναι η διακοπή της συνεργασίας με την εταιρία που είχε αναλάβει συνολικά τη συντήρηση όλων των γηπέδων.

Απέκτησε τον Βρακά

Κίνησε με φόντο το μέλλον για τον ΠΑΟΚ. Ο "Δικέφαλος" απέκτησε τον Γιώργο Βρακά (γεννηθείς το 2001) ο οποίος θεωρείται μεγάλο ταλέντο. Έχει πάρει μέρος σε φιλικά και τουρνουά σε Ισπανία, Γαλλία και Ρωσία έχοντας αναδειχθεί MVP, αλλά και πρώτος σκόρερ.

Ο άτυχος του ντέρμπι Κωνσταντινίδης, την "πάτησε" από το χορτάρι
Βρακάς ΠΑΟΚ

Η ειδική επιτροπή για τις κυρώσεις

Οπως αναφέρουν στον ΠΑΟΚ για το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας που έγινε την Δευτέρα, γύρω από το θέμα της αδειοδότησης επειδή δεν υπήρχε ικανοποιήση για τις ποινές των ομάδων που δεν πήραν άδεια, αλλά και από την τήρησή τους, αποφασίστηκε να δημιουργηθεί μια επιτροπή η οποία θα καθορίσει μελλοντικά τις κυρώσεις των συλλόγων που δεν πληρούν τις προδιαγραφές συμμετοχής για την επόμενη τριετία.

Οι νέες ποινές θα μπορούν να μεταβάλλονται και να αυστηροποιούνται από σεζόν σε σεζόν και θα τεθούν σε ισχύ από την επόμενη σεζόν (2016-17).

News 24/7

24MEDIA NETWORK