Ο Γλύκος ανανέωσε και ευχαρίστησε τον Σαββίδη

Πήγε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2007 και φαίνεται πως θα μείνει αρκετό καιρό ακόμα στην Τούμπα, με τον Παναγιώτη Γλύκο να υπογράφει επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2019.

Ο Γλύκος ανανέωσε και ευχαρίστησε τον Σαββίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παίκτης του ΠΑΟΚ για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια ακόμα θα είναι ο Παναγιώτης Γλύκος, με τον 30χρονο Έλληνα διεθνή γκολκίπερ να υπογράφει την επέκταση του συμβολαίου του με τον "Δικέφαλο του Βορρά" ως το καλοκαίρι του 2019.

"Είναι μια πολύ χαρούμενη στιγμή για μένα η υπογραφή του νέου συμβολαίου και με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση του κ. Ιβάν Σαββίδη και της ομάδας να συνεχίσω να βρίσκομαι εδώ. Συμπληρώνω δέκα χρόνια από τη στιγμή που ήρθα και όπως καταλαβαίνει ο καθένας, για μένα ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά η επαγγελματική μου στέγη, αλλά η δεύτερη οικογένειά μου.

Ο Γλύκος ανανέωσε και ευχαρίστησε τον Σαββίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αισθάνομαι κι εγώ ότι οφείλουμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα πράγματα, να κατακτήσουμε τίτλους και διακρίσεις, να ανεβάσουμε επίπεδο τον ΠΑΟΚ. Μπαίνοντας στην πιο ώριμη φάση της καριέρας ενός τερματοφύλακα, μέσα από μια ιδιαίτερη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά μου μπορώ να υποσχεθώ μόνο προσπάθεια και αυτοσυγκέντρωση στην καθημερινή δουλειά και τους αγώνες. Ο κόσμος της ομάδας στάθηκε δίπλα μου σε δύσκολες στιγμές και με βοήθησε να εξελιχθώ και ελπίζω να τους ανταποδώσω την στήριξη αυτή.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Ιβάν Σαββίδη, την διοίκηση της ΠΑΕ, τον κ. Μίχελ, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη, που είναι το σημαντικότερο πράγμα που χρειάζεται ένας τερματοφύλακας", δήλωσε ο παίκτης στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK