Ο Ιβάν με τα... δώρα

Οι τρεις παίκτες που "έκλεισαν" με εντολή του για την ποδοσφαιρική ομάδα και η ανάληψη των ηνίων της ΚΑΕ.

Ο Ιβάν με τα... δώρα
savvidis.jpg INTIME SPORTS

Εξελίξεις συνολικά για τον ΠΑΟΚ φέρνει το τελευταίο ταξίδι του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη για να περάσει τις μέρες των εορτών κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα, προχώρησε όμως σημαντικά ζητήματα που αφορούν τόσο στην ποδοσφαιρική ομάδα, όσο και στο τμήμα μπάσκετ.

"Έκλεισαν" τρεις και ανακοινώνονται

Οι επαφές μεταγραφικού χαρακτήρα που κάνουν οι συνεργάτες του στην ΠΑΕ γνωστοποιήθηκαν και στον μεγαλομέτοχο της ομάδας που έδωσε οριστικό "οκ" για να κλείσουν άμεσα τρεις παίκτες. Ένας κεντρικός χαφ, ένας στόπερ και ένας εξτρέμ.

Ουσιαστική συμφωνία υπάρχει με τρεις παίκτες και απομένουν μόνο λεπτομέρειες για να πάρει και επίσημο χαρακτήρα. Σύμφωνα με το αισιόδοξο σενάριο και οι τρεις θα ανακοινωθούν διαδοχικά μέσα στην εβδομάδα που αρχίζει από σήμερα, με πιθανότερη πρώτη μεταγραφή, αυτή του μέσου.

Με τον γιο του στην ΚΑΕ

Εξάλλου, πολύ σημαντικές διεργασίες από τον Ιβάν Σαββίδη έγιναν και για το τμήμα μπάσκετ. Ο 55χρονος επιχειρηματίας πήρε στα χέρια του τα έγγραφα με όλα τα οικονομικά στοιχεία της ΚΑΕ που συμφωνούν με την αρχική ενημέρωση που είχε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται από την ΚΑΕ (αφού ο ίδιος ο Σαββίδης έχει ζητήσει πλήρη μυστικότητα για το θέμα) συναντήθηκε με τον Μπάνε Πρέλιεβιτς και είχαν κουβέντα για την επικείμενη επένδυσή του στο τμήμα μπάσκετ.

Ο Σαββίδης γνωρίζει πως με ένα ποσό κοντά στα 2 εκ. ευρώ κλείνει άμεσα όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις της ομάδας μπάσκετ, ενώ δέχεται εισηγήσεις να βάλει άλλες 500.000 ευρώ μέχρι το καλοκαίρι για την αγωνιστική ενίσχυσή της προκειμένου ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει τίτλο.

Η σκέψη του, εφόσον μπει στην ΚΑΕ, είναι να τοποθετήσει μπροστάρη τον έναν από τους δύο γιους του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK