Ο Ίβιτς άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του για τους παίκτες!

Σύσσωμος ο ΠΑΟΚ στέκεται στο πλευρό του Βλάνταν Ίβιτς μετά τον τραυματισμό του στη Λεωφόρο και το απέδειξε και με την επίσκεψη παικτών της ομάδας στο σπίτι του Σέρβου προπονητή την Πέμπτη (PHOTO).

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Ίβιτς ήταν αναντίρρητα το κεντρικό πρόσωπο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League αφού ελέω του τραυματισμού του στο κεφάλι από κουτάκι μπύρας που πετάχτηκε από την κερκίδα της "Λεωφόρου" διεκόπη οριστικά η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Μία ημέρα αργότερα και ενώ έχει ήδη μεσολαβήσει η διακομιδή του στον Ευαγγελισμό και η έξοδός του από το νοσοκομείο,ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται ήδη στο σπίτι του στην Θεσσαλονίκη και το βράδυ της Πέμπτης είχε και επισκέψεις για...ψυχολογική συμπαράσταση.

Πρόκειται για τους Πρίγιοβιτς, Λέοβατς, Γλύκο, Πέδρο Ενρίκε και Μαλεζά που τον επισκέφτηκαν σπίτι του για να δουν την κατάσταση της υγείας του, με τον επίσημο ΠΑΟΚ να ανεβάζει σχετική φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter με το εξής σχόλιο: "Οικογενειακή επίσκεψη στον κόουτς Ίβιτς από τους παίκτες του".

Το hashtag #paokfamily (Οικογένεια ΠΑΟΚ) ήταν προφανώς ένα ακόμα μήνυμα που θέλησε να στείλει ο "Δικέφαλος" ενόψει της συνέχειας των πλέι οφ για να καταδείξει το πνεύμα σύμπνοιας που υπάρχει μέσα στην ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK