Ο Ίβιτς σκέφτεται να βάλει και σε άλλη θέση τον Μάτος

Είναι ο καλύτερός του παίκτης σε άμυνα και επίθεση. Ο Λέο Μάτος οδηγεί τον ΠΑΟΚ εκ του ασφαλούς και ο Βλάνταν Ίβιτς όπως δήλωσε και στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Πλατανιά, σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει και σε νέα θέση.

Ο Ίβιτς σκέφτεται να βάλει και σε άλλη θέση τον Μάτος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες και ο Βλάνταν Ίβιτς είχε διάθεση να μιλήσει όχι μόνο για το παιχνίδι αλλά και για αρκετούς από τους παίκτες του. Αναλυτικά, ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε:

Για τις στατικές φάσεις του ΠΑΟΚ:

“Ο αντίπαλός μας ήταν οργανωμένος πίσω, με πέντε, ακόμα και με εννιά παίκτες, αλλάζοντας σύστημα σε σχέση με τα τελευταία του παιχνίδια. Οι στημένες φάσεις μπορούν πολλές φορές να ξεκλειδώσουν την άμυνα. Μετά το πρώτο γκολ, είχαμε περισσότερους χώρους. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε χώρους και είχαμε τρεις ευκαιρίες για να βρούμε το γκολ”.

Για τον τρίτο χαφ και τις επιλογές που υπάρχουν:

“Παίζει ρόλο ο αντίπαλος αλλά και η φόρμα του κάθε παίκτη. Έχω αρκετές επιλογές, ακόμα και τον Χαρίση, που τελευταία δεν παίζει, αλλά θα παίξει και αυτός“.

Για τον Χαρίση και την συχνή του απουσία από την 18άδα:

“Δεν έχω παράπονο από τον παίκτη, αλλά υπάρχουν κάποιοι που έχουν πάρει περισσότερο χρόνο και έχουν ρυθμό. Θα έχει ευκαιρίες ο Χαρίσης”.

Για τον Περέιρα που ήταν εκτός αποστολής:

“Ήταν καλά γι’ αυτό το παιχνίδι αλλά προερχόταν από τραυματισμό. Έχει δώσει όλες του τις δυνάμεις για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Περνάει μια περίοδο δύσκολη μετά από τον τραυματισμό. Είναι σε καλό δρόμο και θα έρθει η ώρα να παίξει“.

Για τον Μπίσεσβαρ που έβγαλε 90λεπτο:

“Ήταν καλός σήμερα. Έχει καταλάβει τι ποδόσφαιρο παίζεται στην Ελλάδα, έχει βελτιώσει κάποια πράγματα σε σχέση με το ξεκίνημα”.

Για το μηδέν στην άμυνα:

“Εκτός από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στην άμυνα τον τελευταίο καιρό είμαστε καλά. Η άμυνα ξεκινά από μπροστά, και αν δείτε το δεύτερο γκολ θα το καταλάβετε αυτό, διότι ο Αθανασιάδης πιέζει ψηλά και μετά έγιναν όσα έγιναν”.

Για τη συνέχεια της σεζόν:

“Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Βρισκόμασταν σε μια θέση που κανείς μας δεν την δέχεται. Κάναμε κάποια παιχνίδια στο πρωτάθλημα στα οποία χάσαμε αλλά δεν έπρεπε να τα χάσουμε, όπως και κερδίσαμε κάποια παιχνίδια τα οποία θα μπορούσαν να λήξουν ισόπαλα”.

Για τον ρόλο του Κρέσπο:

“Ο κάθε παίκτης, όσο περνάνε τα παιχνίδια, ειδικά για τους καινούργιους, δείχνουν κάποια πράγματα τα οποία τα περιμέναμε, καθώς ξέραμε το τι μπορούν να δώσουν. Το ίδιο ισχύει και για τον Βαρέλα. Η επίθεση ξεκινά από τον Γλύκο, τον Κρέσπο και τον Βαρέλα, και η άμυνα από τον Αθανασιάδη, τον Τζάλμα και τον Ροντρίγκες”.

Για την κλήρωση στο Γιουρόπα Λιγκ:

“Δεν έχω προτίμηση. Θέλω να συνεχίσουμε στον θεσμό, έχοντας πετύχει το πρώτο μας στόχο που ήταν να φτάσουμε σε αυτή τη φάση”.

Για τον Μάτος:

“Είναι ένα παίκτης που μπορεί να παίξει και ως εξτρέμ, και μπορεί κάποια στιγμή να τον δούμε και σε αυτή τη θέση”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK