Ο Κάτσε επέστρεψε πιο δυνατός

Αναντικατάστατος ο νεαρός μέσος μετά την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.

Ο Κάτσε επέστρεψε πιο δυνατός

Ο Εργκους Κάτσε αναγκάστηκε να μείνει εκτός ΠΑΟΚ για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα, μετά την δημοσίευση φωτογραφίας που τον έδειχνε να ποζάρει με μπλούζα του UCK. Πέρασε δύσκολες στιγμές, αλλά έπειτα την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του "Δικεφάλου" παρουσιάζεται ακόμη πιο ώριμος και ακόμη πιο αποφασισμένος να πετύχει στην καριέρα του.

Τελευταίο του παιχνίδι πριν την τιμωρία του ήταν στις 1 Σεπτεμβρίου 2013. Εκείνη την ημέρα κόντρα στον Πανιώνιο έπαιξε 90 λεπτά χωρίς να φαντάζεται τι θα ακολουθήσει. Στις 4 Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μία φωτογραφία που τον έδειχνε με μπλούζα του UCK και τα δύσκολα μόλις είχαν αρχίσει.

Μεσολάβησαν πολλά, άκουσε και διάβασε ακόμη περισσότερα και τελικά γύρισε στην αγωνιστική δράση στις 9 Ιανουαρίου στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή. Από τότε κέρδισε με τις εμφανίσεις του μία μόνιμη θέση στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, δίνοντας κάτι παραπάνω από πολύτιμες λύσεις τόσο στον Χουμπ Στέφενς, όσο και στον Γιώργο Γεωργιάδη.

Από τις 9/1, λοιπόν, και το ματς με τον Ηρακλή ο Κάτσε έγραψε 18 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει ένα γκολ στον εντός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό και έχει εντυπωσιάσει με τις μεστές και γεμάτες ουσία εμφανίσεις του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK