Ο Κουμάλο και τα... φτερά της αρχηγίας

Η όχι ικανοποιητική απόδοση του Μπονγκανί Κουμάλο στον ΠΑΟΚ, η προσδοκία για το "ανέβασμά" του και το ποντάρισμα στην αλλαγή ψυχολογίας του λόγω του... περιβραχιόνιου στην Νότια Αφρική. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Κουμάλο και τα... φτερά της αρχηγίας
INTIME SPORTS

Hρθε με σκοπό να θωρακίσει τα μετόπισθεν του ΠΑΟΚ, μέχρι στιγμής όμως είναι η αλήθεια πως προβληματίζει. Ο λόγος για τον Μπονγκανί Κουμάλο, ο οποίος στα έως τώρα ματς του "Δικεφάλου" δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει στους "ασπρόμαυρους" που γενικώς "πονάνε" αμυντικά. Σε αυτό ο Νοτιαφρικανός είναι αλήθεια πως έχει μερίδιο ευθύνης, δεν έχει δικαιολογήσει την επιλογή του ΠΑΟΚ να τον αποκτήσει και το χειρότερο είναι πως δεν έχει δείξει πως υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο τομέα παιχνιδιού (π.χ. είτε στον αέρα, είτε χαμηλά) που δείχνει να ξεχωρίζει.

Η βελτίωση του Κουμάλο θεωρείται επιβεβλημένη στον ΠΑΟΚ προκειμένου να αλλάξει προφίλ η ομάδα στην άμυνα και στο στρατόπεδο του "Δικεφάλου" ευελπιστούν να δουν έναν... άλλο παίκτη στο εξής. Ο ίδιος καλείται να δικαιολογήσει τις προσδοκίες που υπήρχαν για την αφεντιά του όταν ο ΠΑΟΚ τον αποκτούσε το καλοκαίρι ως δανεικό από την Τότεναμ, την ίδια ώρα που έτσι και αλλιώς οι επιλογές για τον Γιώργο Δώνη στα μετόπισθεν δεν είναι πολλές (ο Βιβιάν είναι τραυματίας) και δεν θα ήθελε να προχωρήσει σε... πειραματισμούς λόγω της κακής παρουσίας του Κουμάλο.

Για τον τελευταίο στον ΠΑΟΚ αισιοδοξούν να "ανέβει" ο παίκτης και για έναν άλλο... ιδιαίτερο λόγο. Αυτός έχει να κάνει με την ψυχολογία του Νοτιαφρικανού, ο οποίος στα πρόσφατα ματς με την Βραζιλία και Μοζαμβίκη χρίστηκε αρχηγός του αντιπροσωπευτκού συγκροτήματος της χώρας του.

Μπορεί αυτό να... μην λέει πολλά αναφορικά με την όποια αξία έχει, το συγκεκριμένο γεγονός όμως θεωρούν στον ΠΑΟΚ πως μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για τον ποδοσφαιριστή καθώς ήρθε σε μια περίοδο που ήταν στα... κάτω του όσον αφορά τις εμφανίσεις του στον "Δικέφαλο". Και στους "ασπρόμαυρους" εκτιμούν πως η εμπιστοσύνη που του έδειξε ο τεχνικός της Νότιας Αφρικής για να πάρει εκείνος το περιβραχιόνιο ίσως κατά κάποιο τρόπο να του δώσει... φτερά. Το αν αυτό γίνει θα φανεί στα ματς του ΠΑΟΚ που "έρχονται"...

News 24/7

24MEDIA NETWORK