Ο Κωνσταντινίδης, ο φορ και ο ενισχυμένος Ίβιτς

Ο ρόλος του Παντελή Κωνσταντινίδη στο 10ήμερο της κρίσης, ο "ενισχυμένος" Βλάνταν Ίβιτς και οι επόμενες εσωτερικές κινήσεις που θα γίνουν μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα, το οποίο θα σημάνει και την "έναρξη" της μεταγραφικής περιόδου στον ΠΑΟΚ.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (MOTION TEAM)
konstantinidis MOTIONTEAM

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης... έπεσε στα βαθιά με την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ. Όταν ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας του, είχε γίνει γνωστό ότι θα αναλάβει καθήκοντά μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο “σβούρας” ( τα παρατσούκλια που “μπαίνουν ”σε παίκτη δύσκολα “βγαίνουν” και τον ακολουθούν και στην μετέπειτα καριέρα) όμως, είχε μπει εντός ομάδας ουσιαστικά από την ημέρα ανακοίνωσης της συνεργασίας, έχοντας ολοκληρώσει ένα κύκλο συναντήσεων με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο Κωνσταντινίδης είναι γενικός διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος (team manager) και στις αρμοδιότητές του υπάγονται τόσο η “πρώτη” ομάδα όσο και η Κ20. Το... χαρτοφυλάκιό του είναι διευρυμένο, αλλά όπως είναι κατανοητό, η “πρώτη” ομάδα είναι το κύριο μέλημά του.

Ο ΠΑΟΚ στις πρώτες ημέρες του Παντελή Κωνσταντινίδη πήγε από τα αυγά και τα γιαούρτια μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, στη πρόκριση στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ και τη νίκη επί του Πλατανιά, και αν μη τι άλλο, η ηρεμία αποκαταστάθηκε. Ο “σβούρας” είναι άμεσος συνεργάτης του Βλάνταν Ίβιτς, που αισθάνεται και εκείνος καλύτερα μετά τα τελευταία αποτελέσματα, με τον Σέρβο να αρχίσει να νιώθει “ενισχυμένος” όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στα έργα.

Ήδη, έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις, και με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το 2016, αναμένεται να λάβουν χώρα κάποιες αλλαγές στο εσωτερικό του Δικεφάλου του βορρά, σε τομείς που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι, μετά από εισηγήσεις Ίβιτς. Και τέτοιες κινήσεις, πάντα κάτι δείχνουν.

Ακολούθως, το θέμα των μεταγραφών θα ανοίξει... διάπλατα. Το τελευταίο διάστημα, αυτό που προκύπτει είναι πως το μήνυμα που βγαίνει προς τα έξω είναι “επιθετικό, και μετά βλέπουμε”. Όμως, έχει αποδειχθεί πολλές φορές πως σε κάθε μεταγραφική περίοδο, όπως η... όρεξη έρχεται τρώγοντας, οι ανάγκες διαμορφώνονται...ψάχνοντας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK