Ο Λιπόσκι και η δεύτερη απόπειρα του Αμάδο

Ο Σκοπιανός ατζέντης που έφερε τον Βούκιτς στον ΠΑΟΚ πιέζει τον Σαββίδη να γίνει ο αντι-Βρύζας. Το παρασκήνιο με Αμάδο.

Ο Λιπόσκι και η δεύτερη απόπειρα του Αμάδο

Το θέμα της επιλογής του στελέχους που θα αντικαταστήσει τον Βρύζα στην θέση του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ είναι σταθερά στην επικαιρότητα και δεν είναι μακριά η μέρα που θα γίνει η τελική επιλογή. Δύο φαίνεται πως είναι τα ενδεχόμενα:

Το ένα να αναλάβει άνθρωπος που έχει δουλέψει σε ομάδα της δυτικής Ευρώπης (πιθανόν Ισπανία) και το δεύτερο η θέση να πάει σε στέλεχος από το πρώην ανατολικό μπλοκ, που θα έχει τη δυνατότητα να συνεννοείται απευθείας με τον Ιβάν Σαββίδη στα ρωσικά.

Αν ο Δικέφαλος κινηθεί στην δεύτερη εναλλακτική λύση, δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να... πάρει την δουλειά ο Λάζο Λιπόσκι που διατηρεί άριστη σχέση με τον Σαββίδη και έχει φέρει στον ΠΑΟΚ τον Βούκιτς. Ο 49χρονος βετεράνος τερματοφύλακας, είναι πλέον ατζέντης και στέλεχος ομάδων (όπως η Ανζί με την οποία ανέπτυξε συνεργασία ως αθλητικός διευθυντής).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα ασκεί έντονη πίεση στον Σαββίδη για να γίνει αυτός ο αντι-Βρύζας. Μάλιστα, έχει κάνει και ταξίδια στο Ροστόφ, στα γραφεία των εταιριών του Ιβάν Σαββίδη, προσπαθώντας να προωθήσει την υποψηφιότητά του.

Ο Λιπόσκι και η δεύτερη απόπειρα του Αμάδο

Ο Αμάδο και το "όχι" του Άγγελου

Σε ό,τι αφορά στο όνομα του Ντιόγκο Αμάδο που τα πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης τον φέρνουν μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τον Δικέφαλο. 25χρονος Πορτογάλος μέσος είχε προταθεί ξανά το περασμένο καλοκαίρι στον Ζήση Βρύζα, τότε, όμως, η υπόθεσή του "κόλλησε" στον Άγγελο Αναστασιάδη που ήταν αρνητικός.

Ο 25χρονος κεντρικός μέσος μένει ελεύθερος από την Εστορίλ σε λίγες εβδομάδες και ο Έλληνας ατζέντης που τον εκπροσωπεί τον πρότεινε ξανά, αυτή την φορά στον Ιάκωβο Αγγελίδη.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει καμία κίνηση προσέγγισης προς τον παίκτη αφού είναι ξεκάθαρο ότι το βάρος έχει πέσει στην επιλογή του τεχνικού διευθυντή. Αυτός είναι που θα αξιολογήσει όλες τις περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί και μεταξύ αυτών και του Πορτογάλο χαφ που κάνει γεμάτες χρονιές στην Εστορίλ. Φέτος, μέχρι σήμερα έχει 27 συμμετοχές και ένα γκολ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, τρεις στο Κύπελλο, ενώ έχει παίξει σε έξι παιχνίδια στο Europa League πετυχαίνοντας δύο τέρματα, το ένα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Κι άλλες ελληνικές ομάδες τον έχουν στο κάδρο

Με βάση όσα προκύπτουν από το περιβάλλον του παίκτη, εκτός του ΠΑΟΚ και της Καραμπούκσπορ, ενδιαφέρει και άλλους ελληνικούς συλλόγους που έχουν παρακολουθήσει την πορεία του. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Γενάρη ο Αμάδο είχε απασχολήσει και μεγάλα κλαμπ της Πορτογαλίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK