Ο Λουτσέσκου μίλησε για τη διπλή αδικία εις βάρος του ΠΑΟΚ

O Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε ειδική μνεία στον Βιεϊρίνια μετά το 2-1 επί του Ατρομήτου ενώ αναφέρθηκε σε δύο γεγονότα που θεωρεί ότι αδικούν τον ΠΑΟΚ στην φετινή Super League Σουρωτή.

ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Το "φάντασμα Ζαμπράνο" που εξακολουθεί να τον... στοιχειώνει, ο μόνιμος MVP της ομάδας του και τα τρία χθεσινά κέρδη. Δια στόματος Ραζβάν Λουτσέσκου όλα αυτά...

"Αυτή η ομάδα αξίζει περισσότερους βαθμούς από όσους έχει πάρει, έχοντας κάνει καλές εμφανίσεις, κυριαρχικές εμφανίσεις εκτός έδρας, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια δεν πήραμε βαθμούς, αν και έχουμε βελτιωθεί, και συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε.

Αποκτούμε χημεία, αποκτούμε αυτοπεποίθηση. Στα ντέρμπι παίξαμε σε γεμάτα γήπεδα ενώ εμείς έχουμε παίξει όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα χωρίς φιλάθλους. Για τις αλλαγές, αυτές γίνονται και σε σχέση με το σκορ της αναμέτρησης.

Με την ΑΕΚ χάσαμε έδαφος με μια αλλαγή που δεν έγινε έγκαιρα και αυτό το έχω στο μυαλό μου από εκείνη τη στιγμή",τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του "Δικεφάλου" και φυσικά αναφερόταν στον Ζαμπράνο που ήθελε να αντικαταστήσει αλλά τον πρόλαβε η αποβολή του Περουβιανού.

Ο Λουτσέσκου όμως, έκανε ειδική αναφορά σε συγκεκριμένους παίκτες του, για την εμφάνισή τους με τον Ατρόμητο. "Θέλω να αναφερθώ στους Κάνιας, Κουλούρη και Τζάλμα. Κερδίσαμε παίκτες που δεν είχαν πολλά παιχνίδια τελευταία και είναι καλό να έχουμε ετοιμοπόλεμους παίκτες.

Παίκτες που ξέρουν ότι θα πάρουν την ευκαιρία, παίκτες που την περιμένουν και μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με όρεξη, με διάθεση, με ορμή. Δεν είμαστε μόνο έντεκα.

Έμαθα οτι ο Βιεϊρίνια ψηφίστηκε MVP του αγώνα. Είναι ο MVP κάθε αγώνα με τον τρόπο που παίζει, με το πάθος που παίζει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK