Ο Λουτσέσκου θέλει τον Ρουμάνο του

Διεθνής στόπερ με την Εθνική Ρουμανίας, με παραστάσεις από την Πρέμιερ Λιγκ, που είχε κοστίσει πριν από τρία χρόνια 6,8 εκατομμύρια ευρώ στην Σαουθάμπτον και πελάτης του... ιδιόρρυθμου ατζέντη Μπεκάλι, με τον οποίο... γνωρίζονται καλά στον "Δικέφαλο". Διαβάστε για τον εκλεκτό του "Λού", που απασχόλησε φέτος και τον Ολυμπιακό.

Romania's Florin Gardos, right, reacts after Ciprian Marica scored the second goal against Estonia during the World Cup Group D qualifying soccer match at the National Arena stadium in Bucharest, Romania, Tuesday, Oct. 15, 2013. (AP Photo/Vadim Ghirda)
Romania's Florin Gardos, right, reacts after Ciprian Marica scored the second goal against Estonia during the World Cup Group D qualifying soccer match at the National Arena stadium in Bucharest, Romania, Tuesday, Oct. 15, 2013. (AP Photo/Vadim Ghirda) AP

Μπορεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου να εμφανίστηκε στον ΠΑΟΚ μαζί με τους...κολιούς, δηλαδή τον Αύγουστο, όταν κι αντικατέστησε στον πάγκο του τον Στανόγεβιτς αλλά από οτι φαίνεται θα προλάβει να βάλει και την δική του...πινελιά στις μεταγραφές του “δικεφάλου”.

Ο Λούμπος Μίχελ ψάχνει - όλο το καλοκαίρι ουσιαστικά - για βασικό στόπερ και σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της “Γάτας” ο... νέος εκλεκτός για την θέση αυτή στον ΠΑΟΚ είναι ένας συμπατριώτης του Λουτσέσκου. Ο λόγος για ένα όνομα που δεν είχε δημοσιευτεί μέχρι τώρα στο ρεπορτάζ των “ασπρόμαυρων”, παρά μόνο σε εκείνα του Ολυμπιακού τον περασμένο Μάιο, όταν και προτάθηκε στους “ερυθρόλευκους”.

Manchester United's Angel Di Maria, centre right, fights for the ball against Southampton's Florin Gardos, left, as Nathaniel Clyne looks on during the English Premier League soccer match between Manchester United and Southampton at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Sunday Jan. 11, 2015. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United's Angel Di Maria, centre right, fights for the ball against Southampton's Florin Gardos, left, as Nathaniel Clyne looks on during the English Premier League soccer match between Manchester United and Southampton at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Sunday Jan. 11, 2015. (AP Photo/Jon Super) AP

Η επιλογή ,λοιπόν, του Λουτσέσκου για το κέντρο άμυνας του ΠΑΟΚ είναι ο Φλορίν Γκάρντος, 29χρονος διεθνής, ύψους 1,93, που το 2014 στοίχισε στην Σαουθάμπτον αγορά 6,8 εκατ. Ευρώ από την Στεάουα. Ο Γκάρντος έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τους “Αγιους”, δεν υπολογίζεται όμως, οπότε είναι για να φεύγει.

Ο Λουτσέσκου γνωρίζει πολύ καλά τον Γκάρντος άλλωστε μαζί του, το 2011, έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική Ρουμανίας. Επίσης μάνατζερ του άσου είναι ο Μπεκάλι, η οικογένεια του οποίου όπως και των Λουτσέσκου μαζί με τον Χάτζι και δυο- τρεις ακόμη, είναι οι κορυφαίες στο ρουμάνικο ποδόσφαιρο. Με τον Μπεκάλι ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη έχει “νταραβεριστεί” και στην μεταγραφή του Βαρελά...

Β.Μ.

Photo Credits: AP Photo/Vadim Ghirda, Jon Super

News 24/7

24MEDIA NETWORK