Ο Μαντούρο επέστρεψε

Ο Ολλανδός μέσος χρησιμοποιήθηκε στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ για πρώτη φορά μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες και το Contra.gr καταγράφει τις θετικές συνέπειες που είχε το γεγονός στον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ο Μαντούρο επέστρεψε
INTIME SPORTS

Ο Χέντβιχες Μαντούρο είναι η αλήθεια ότι ήρθε στον ΠΑΟΚ σαν ένας παίκτης που θα κάνει την διαφορά και θα προσφέρει άμεσα σημαντικές βοήθειες. Ωστόσο, μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει συμβεί. Παρόλο που το περασμένο καλοκαίρι έδειχνε σε καλή σωματική κατάσταση, έβγαλε ξανά προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα να τον ξαναδούμε βασικό στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, μετά από περίπου τέσσερις μήνες και το ματς με τον Πλατανιά στα τέλη Αυγούστου.

Η παρουσία του, πάντως, στην Λιβαδειά έδωσε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στοιχεία που έλειπαν από την ακριβώς προηγούμενη αναμέτρηση, αυτή με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, απόντος και του Αλέξανδρου Τζιόλη. Ο Ολλανδός μέσος προσέφερε ηρεμία στην μεσαία γραμμή, αλλά και σωστές πάσες στον σωστό χρόνο στους συμπαίκτες του. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, ότι με τον Μαντούρο στην ενδεκάδα τα λάθη του ΠΑΟΚ σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΠΑΣ μειώθηκαν κατά το 1/5.

Το συγκεκριμένο ζήτημα, άλλωστε, το είχε θίξει και ο Αγγελος Αναστασιάδης, κάνοντας λόγο για επιπόλαια λάθη που δίνουν στους αντιπάλους εύκολες επιθέσεις και τα οποία τα πληρώνει ακριβά ο Δικέφαλος. Ωστόσο, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε, ότι, παράλληλα, όπως φάνηκε και απέναντι στον Λεβαδειακό, ο Ολλανδός χαφ συνεχίζει να είναι αργός στις αντιδράσεις του και όχι στα επίπεδα φυσικής κατάστασης των συμπαικτών του.

Μένει να φανεί, πλέον, αν λίγες μέρες μετά την δημόσια τοποθέτηση του Αναστασιάδη για παίκτες που δεν μοχθούν όπως οι υπόλοιποι, που "φωτογράφιζε" και τον Μαντούρο, ο Ολλανδός ξαναπαίρνει θέση στα πλάνα του έμπειρου τεχνικού, ή η παρουσία του στην Λιβαδειά ήταν ένα απλό "πυροτέχνημα". Αυτή ήταν η 8η φετινή συμμετοχή του σε όλες τις διοργανώσεις και μόλις η 4η ως βασικός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK