"Ο Μποάκι μοιάζει με τον Ανρί"

Ο ατζέντης του Ρίτσμοντ Μποάκι, Όλιβερ Άρθουρ, παρομοίασε τον Γκανέζο επιθετικό με τον Τιερί Ανρί και επιβεβαίωσε ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται μια ανάσα από την οριστική συμφωνία.

BARI, ITALY - JULY 21:  Richmond Boakye of Juventus in action during the match between AC Milan and FC Juventus as part of the TIM preseason tournament at Stadio San Nicola on July 21, 2012 in Bari, Italy.  (Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images)
Μποάκιε-Γιουβέντους-ΠΑΟΚ GETTY IMAGES

Ο μάνατζερ του Ρίτσμοντ Μποάκι, Ολιβερ Αρθουρ, αναφέρθηκε μιλώντας στο "Metropolis 95.5" στην επικείμενη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την μετακόμιση του Γκανέζου επιθετικού στην Τούμπα.

Αφού πρώτα παραδέχθηκε ότι έχει κατατεθεί πρόταση στην Αταλάντα και ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο πελάτης του να μεταγραφεί στον Δικέφαλο ρωτήθηκε για το αγωνιστικό στυλ του 22χρονου ποδοσφαιριστή και απάντησε: "Το καλύτερο παράδειγμα για το στυλ του είναι ότι μοιάζει πολύ στον Τιερί Ανρί. Είναι γρήγορος, πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και κυνηγάει συνεχώς την μπάλα".

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως: "Υπάρχει ραντεβού αύριο στο Μπέργκαμο μεταξύ του Αρνεσεν, του παίκτη και των ανθρώπων της Αταλάντα", ενώ δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες της συμφωνίας, δηλαδή, για το εάν πρόκειται για δανεισμό ενός έτους και κάλυψη όλου του συμβολαίου, λέγοντας ότι "αύριο θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα".

Κατέληξε σημειώνοντας σχετικά με το εάν υπάρχουν κι άλλες προτάσεις για τον Μποάκι. "Ο Μποάκι έχει "ψηθεί" να παίξει στον ΠΑΟΚ, θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει και πιστεύει ότι θα βάλει πολλά γκολ", τόνισε κάτι που, μεταξύ άλλων, δείχνει ότι το μόνο που απομένει για να κλείσει το θέμα είναι να δώσουν τα χέρια ΠΑΟΚ και Αταλάντα, μιας και ο παίκτης το έχει πάρει απόφαση.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι εάν, τελικά, η μεταγραφή συμφωνηθεί οριστικά, ο Μποάκι θα καθυστερήσει λίγο να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, γιατί έχει κληθεί στην εθνική Γκάνας.

Διαβάστε ακόμη

Γιατί "σκάλωσε" η μεταγραφή Τοϊβόνεν

News 24/7

24MEDIA NETWORK