Ο Νομπόα μπαίνει στο νόημα του ΠΑΟΚ

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε στο φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Μλάντοστ Λουτσάνι ο Κριστιάν Νομπόα.

Ο Νομπόα μπαίνει στο νόημα του ΠΑΟΚ

Ο άσος από το Εκουαδόρ έδειξε από το πρώτο του στην ουσία παιχνίδι με τη φανέλα του "Δικεφάλου" ότι καταλαβαίνει τι ακριβώς ζητά ο Άγγελος Αναστασιάδης από τον ίδιο. Τι είναι αυτό;

Παίρνει τον ρόλο του Τζιόλη

Η θέση του Νομπόα στην ενδεκάδα είναι δεδομένη. Αυτό φαίνεται και απ' όσα έγιναν στο φιλικό με τη σερβική ομάδα, αλλά και από τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ από την ημέρα που έγινε μέλος της ομάδας. Ο έμπειρος μέσος θα αγωνίζεται μπροστά από τα δύο στόπερ και το παιχνίδι του ΠΑΟΚ θα ξεκινάει από τα πόδια του.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο ρόλος του είναι κομβικός, κάτι που στο φιλικό με την Μλάντνοστ φάνηκε ότι έχουν καταλάβει και οι συμπαίκτες του, οι οποίοι δείχνουν να έχουν αρχίσει ήδη... να βρίσκονται μέσα στο γήπεδο μαζί του.

Ο Νομπόα θα παίζει στην ουσία στην θέση του Αλέξανδρου Τζιόλη. Δηλαδή, θα παίρνει την πρώτη πάσα από την άμυνα και θα προσπαθεί είτε με βαθιές μπαλιές (όπως μία που πέρασε στον Κουλούρη στο φιλικό της Παρασκευής), είτε κουβαλώντας την προς την επίθεση.

Σύμμαχος ο χρόνος

Όλα αυτά, φυσικά, ο Νομπόα θα έχει την ευκαιρία να τα δουλέψει ακόμη περισσότερο στις προπονήσεις που μεσολαβούν μέχρι το ματς με τον Παναιτωλικό, στο οποίο ο άσος από το Εκουαδόρ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ή ακόμη και να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Τέλος η Σπόρτινγκ για Κόστα

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως υπήρξε μία αναμενόμενη εξέλιξη στο θέμα του Ρικάρντο Κόστα, αλλά όχι σε κάτι που έχει να κάνει με την πλευρά του ΠΑΟΚ. Όπως είχαμε σημειώσει εδώ και μέρες η Σπόρτινγκ Λισαββόνας, που ήθελε τον παίκτη, αποσύρθηκε από την διεκδικήσή του, αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Ανζί, Εβέρτον, με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK