Ο Όλσεν για τον Μπεργκ, τον Τούντορ και την γκάφα του

Ο Ρόμπιν Όλσεν αναφέρθηκε στις πρώτες εντυπώσεις του στον ΠΑΟΚ, αποκάλυψε τη συνομιλία του με τον Μάρκους Μπεργκ, μίλησε για τον Ίγκορ Τούντορ και παραδέχθηκε ότι χρειάζεται βελτίωση με την μπάλα στα πόδια. Δείτε video από τη συνέντευξη.

Ο Όλσεν για τον Μπεργκ, τον Τούντορ και την γκάφα του

Ο 25χρονος γκολκίπερ, σε συνέντευξη που παραχώρησε από την Ολλανδία όπου προετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ , τόνισε ότι θέλει να ξεχάσει αμέσως το λάθος, στο οποίο υπέπεσε στη φιλική αναμέτρηση με την Μπόχουμ και αποκάλυψε τους λόγους που τον ώθησαν να υπογράψει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σχετικά με τα γεγονότα στην Ελλάδα σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο και εάν τον επηρέασαν τόνισε: "Δεν σκέφτηκα με άλλο κριτήριο πέρα από αυτό το ποδοσφαίρου. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα καλό βήμα για μένα στην καριέρα μου, είναι μια ομάδα με πολύ κόσμο και φιλοδοξίες. Έτσι αποφάσισα να αφήσω την Μάλμε και να έρθω εδώ στον ΠΑΟΚ".

Για τις πρώτες ημέρες του στην ομάδα είπε: "Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο μου παιχνίδι δεν πήγα καλά. Αλλά αυτό είναι κάτι που προσωπικά θέλω να το ξεχάσω και να κοιτάξω μπροστά. Σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση από την ομάδα, από την πρώτη στιγμή με υποδέχθηκαν καλά και με βοήθησαν να προσαρμοστώ".

Αναφερόμενος στο λάθος του στον αγώνα με την Μπόχουμ επεσήμανε: "Πρέπει να το ξεχνάς, και να κοιτάς μπροστά. Δεν μπορώ να το σκέφτομαι γιατί η ομάδα έχει μπροστά της ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να είσαι δυνατός ψυχολογικά για να το αντιμετωπίσεις. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να σκεφτόμαστε τι έγινε. Πρέπει να αφοσιωθώ στο πώς θα προετοιμαστώ για το πρώτο επίσημο παιχνίδι".

Ερωτηθείς για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Ίγκορ Τούντορ, ο Ρόμπιν Όλσεν απάντησε: "Δεν έχω μιλήσει πολλές φορές μαζί του. Απλά θα προσπαθήσω να τον δικαιώσω για αυτή την εμπιστοσύνη. Θέλω να νιώθω σιγουριά στον τομέα δράσης μου κάτω από την εστία και με τις αποκρούσεις μου να βοηθώ την ομάδα".

Όσον αφορά το ίνδαλμά του δήλωσε: "Από μικρός θαύμαζα τον Σμάιχελ και αυτόν είχα πάντα ως πρότυπο".

Κληθείς να σχολιάσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων και την απόφασή του να επιλέξει τον ΠΑΟΚ εξήγησε: "Είχα προσφορές αλλά αυτό είναι παρελθόν και δεν χρειάζεται να το συζητάμε πλέον. Μίλησα αρκετά με τον Μπεργκ με τον οποίο είμαστε συμπαίκτες στην Εθνική. Μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα. Ξέρετε, τον Δεκέμβριο θα γίνω πατέρας και θέλω η κοπέλα μου και το παιδί μου να αισθάνονται ασφαλείς όταν εγώ θα απουσιάζω για παιχνίδια. Ο Μπεργκ μου είπε ότι όλα είναι υπέροχα στην Ελλάδα. Φυσικά, ο ατζέντης μου μίλησε αρκετές φορές με τον Άρνεσεν".

Όταν ρωτήθηκε για τις εντυπώσεις του από τον ΠΑΟΚ εξήγησε: "Όλα είναι καινούργια για μένα εδώ. Υπάρχουν επαγγελματικά πρότυπα και αυτό που θέλω είναι να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν πιο σύντομα και να βοηθήσω την ομάδα".

Όσον αφορά τη συνεργασία του με τους στόπερ είπε: "Στο πρώτο ματς δεν ήξερα καν τα ονόματα τους και ήταν δύσκολο για μένα. Στο ματς με την Ντνίπρο, είχαμε καλύτερη επικοινωνία, τους φώναζα με τα ονόματά τους και κάναμε πρόοδο".

Σχετικά με την εμφατική νίκη επί της Ντνίπρο τόνισε: "Όταν παίζεις καλή άμυνα είναι πιο εύκολα να κάνεις και επιθέσεις. Η μοναδική στιγμή που στεναχωρήθηκα ήταν όταν δεχθήκαμε το γκολ. Αλλά είχαμε καλή παρουσία..."

Για το βαθμό ετοιμότητας του ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι με την Λοκομοτίβα είπε: "Γι' αυτό δουλεύουμε σκληρά. Θα θέλαμε να είμαστε πιο έτοιμοι αλλά ο χρόνος είναι ελάχιστος. Είμαστε σε καλό επίπεδο και νομίζω ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει την Πέμπτη".

Ερωτηθείς αν χρειάζεται βελτίωση με την μπάλα στα πόδια, ο Ρόμπιν Όλσεν απάντησε: "Συμφωνώ, αλλά έχω εξήγηση. Ο ΠΑΟΚ παίζει διαφορετικά από ό,τι έπαιζα στην Μάλμε. Εκεί το πολύ πέντε φορές σε κάθε ματς να χρειαζόταν να παίξω με την μπάλα στα πόδια. Αλλά θα δουλέψω σκληρά για να βελτιωθώ και να είμαι καλύτερος και σε αυτόν τον τομέα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK