Ο παίκτης που θέλει ο ΠΑΟΚ υπό προϋποθέσεις

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος μέσος Ζοσέ Ντα Σιλβέιρα Μαουρίτσιο Τζούνιορ παραμένει ελεύθερος και ο ΠΑΟΚ έκανε μιας τελευταία προσπάθεια να τον ντύσει στα ασπρόμαυρα. Ο παίκτης δείχνει έτοιμος να πει το "ναι" αλλά η ευρω-σφαλιάρα από την Έστερσουντ έχει βάλει στον πάγο τα πάντα. Διαβάστε αναλυτικά.

Benficas Kostas Mitroglou, center left, and Zenits Mauricio, center right, challenge for the ball during their Champions League League Round of 16 second leg soccer match between Zenit and Benfica at Petrovsky stadium in St.Petersburg, Russia, Wednesday, March 9, 2016. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Benficas Kostas Mitroglou, center left, and Zenits Mauricio, center right, challenge for the ball during their Champions League League Round of 16 second leg soccer match between Zenit and Benfica at Petrovsky stadium in St.Petersburg, Russia, Wednesday, March 9, 2016. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP

Το τελευταίο διάστημα ο ΠΑΟΚ παρακολουθούσε διακριτικά τις κινήσεις του Μαουρίτσιο, που είχε “αρνηθεί ευγενικά” την κρούση των ασπρόμαυρων, όταν αυτή ήρθε πριν από περίπου ένα μήνα. Τότε, ο Βραζιλιάνος είχε μόλις πάρει την ελευθέρας του από την Ζενίτ και έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του σε ένα από τα πρωταθλήματα πρώτης γραμμής στην Ευρώπη.

Ο χρόνος πέρασε, ο Μαουρίτσιο δεν μπόρεσε να βρει την ομάδα που θα ήθελε και πριν από λίγες ημέρες έγινε νέα επαφή ανάμεσα στον 28χρονο μέσο και τον Δικέφαλο. Μάλιστα, σύμφωνα και με το δημοσίευμα της εφημερίδας Sportime, ΠΑΟΚ και Μαουρίτσιο είχαν συμφωνήσει προκειμένου ο τελευταίος να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή για να γίνουν οι τελικές συζητήσεις, σε μια μεταγραφή που είχε μπει στο τελικό της στάδιο.

Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από την Εστερσουντ έχει βάλει “φρένο” σε όλες οι ανοικτές μεταγραφές υποθέσεις των ασπρόμαυρων, και πλέον εκείνος που θα αποφασίσει σε ποιες το φρένο θα μείνει πατημένο και ποιες θα προχωρήσουν δεν είναι άλλος από τον Ιβάν Σαββίδη.

Θυμηθείτε το αγωνιστικό προφίλ του Μαουρίτσιο μέσα από το αφιέρωμα του Contra.gr όταν το όνομα του 28χρονου μέσου βρέθηκε για πρώτη φορά στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ.

Photo Credits: AP Photo/Dmitri Lovetsky

News 24/7

24MEDIA NETWORK