Ο ΠΑΟΚ "απαντά" στον Κομίνη με το υπόμνημα

Ο Γιώργος Κομίνης επανέλαβε πως ό,τι έγραψε στο φύλλο αγώνα, είναι και αυτό που ισχύει αναφορικά με τα όσα έγιναν από τη στιγμή που ο Βαρέλα σκοράρε μέχρι να αποφασίσει την οριστική διακοπή και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ετοιμάζουν το υπόμνημά τους με σκοπό να αποδείξουν με στοιχεία πως ο διαιτητής δεν λέει την αλήθεια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Στον «Δικέφαλο του βορρά» ήταν ήδη προετοιμασμένοι για το ενδεχόμενο της... επανάληψης από τον Γιώργο Κομίνη των όσων ανέφερε στο φύλλο αγώνα, και θα προσπαθήσουν να το αποδημήσουν. Στόχος της πλευράς του ΠΑΟΚ είναι να αποδείξει πως:

Ο Κομίνης λέει πως αρχικά ακύρωσε το γκολ και στη συνέχεια το μέτρησε, ενώ ο τηλεοπτικός φακός δείχνει το αντίθετο.

Ο Κομίνης δεν αναφέρει σε κανένα σημείο πως ενημέρωσε τις δυο ομάδες για την πρόθεσή του να συνεχίσει την αναμέτρηση, ούτε και για την κίνηση του 4ου διαιτητή, κ. Στυλιαρά, να ελέγξει τον αγωνιστικό χώρο για να διαπιστώσει αν οι καταστάσεις επιτρέπουν την συνέχιση και ολοκλήρωση της αναμέτρησης, κάτι που έχει συμβεί, και με βάση τα όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Παναγιωτης Κονέ.

Υπάρχουν και άλλα σημεία στα οποία οι ασπρόμαυροι θα «πατήσουν» για να καταδείξουν την σειρά λανθασμένων κινήσεων του διαιτητή Κομίνη, σε μια προσπάθεια να καταδείξουν πως οι δικοί του χειρισμοί έφεραν την οριστική διακοπή της αναμέτρησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK