"Ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλο παίκτης σαν τον Άντονις"

Σύμφωνα με τον πρώην παίκτης της εθνικής Αυστραλίας, Βινσένζο Γκρέλα, ο μέσος του ΠΑΟΚ, Τέρι Άντονις, είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η χώρα των καγκουρό στη γενιά του!

SYDNEY, AUSTRALIA - FEBRUARY 21:  Terry Antonis of Sydney FC controls the ball during the round 18 A-League match between Sydney FC and the Central Coast Mariners at Allianz Stadium on February 21, 2015 in Sydney, Australia.  (Photo by Matt King/Getty Images)
SYDNEY, AUSTRALIA - FEBRUARY 21: Terry Antonis of Sydney FC controls the ball during the round 18 A-League match between Sydney FC and the Central Coast Mariners at Allianz Stadium on February 21, 2015 in Sydney, Australia. (Photo by Matt King/Getty Images) GETTY IMAGES

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο πρώην μέσος της εθνικής Αυστραλίας και νυν μάνατζερ παικτών, Βινσένζο Γκρέλα για τον μέσο του ΠΑΟΚ, Τέρι Άντονις.

"O Τέρι για εμένα έχει απίστευτο ταλέντο, ίσως το καλύτερο της γενιάς του. Το παιδί αυτό είναι ιδιαίτερο. Το πρόβλημα είναι πως είχε κάποιους τραυματισμούς που τον κράτησαν λίγο πίσω. Αλλά τώρα δουλεύει στην Ελλάδα με έναν Ιταλό προπονητή φυσικής κατάστασης τον οποίο είχα συναντήσει. Εκείνος μου είχε πει πως αν τα καταφέρει μαζί του θα κάνει τεράστια καριέρα.

Μου είπε επίσης ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίκτη της ποιότητας του Άντονις! Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο σύλλογος και έχει να προσφέρει, αλλά και να πάρει πολλά από αυτόν τον παίκτη", τα λόγια του Γκρέλα για τον Άντονις που ακόμη βέβαια δεν έχει κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του δικεφάλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK