"Ο ΠΑΟΚ δεν θεωρείται μέρος του προβλήματος"

Πως ερμηνεύτηκε από τον Δικέφαλο η συνάντηση μεταξύ Κοντονή-Μαρινάκη-Αλαφούζου. Την Τετάρτη (4/3) εκδικάζεται η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

"Ο ΠΑΟΚ δεν θεωρείται μέρος του προβλήματος"

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι το πρώτο θέμα στην ποδοσφαιρική ατζέντα της χώρας το τελευταίο διάστημα. Αναζητείται από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, η κατάλληλη φόρμουλα για να γίνει πράξη. Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρακολουθούν προς το παρόν τις εξελίξεις έχοντας καταθέσει τις εύκολα εφαρμόσιμες -όπως λένε χαρακτηριστικά- εάν υπάρχει βούληση προτάσεις τους και περιμένουν.

Στον Δικέφαλο ήταν ενήμεροι για την σημερινή συνάντηση μεταξύ Κοντονή-Μαρινάκη και Αλαφούζου και σχολιάζοντας τη μη παρουσία κάποιου εκπροσώπου του ΠΑΟΚ σε αυτή τη σύσκεψη εκφράζουν την ικανοποίησή τους γιατί αποδεικνύεται ότι ο Δικέφαλος δεν θεωρείται μέρος του προβλήματος, αλλά της λύσης και επικρατεί σιγουριά ότι με τις επόμενες κινήσεις αυτό θα φανεί.Είχε προηγηθεί, όπως τονίζουν, άλλωστε, πριν το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού τετ α τετ Αγγελίδη-Κοντονή, τότε που ο Υφυπουργός είχε μοιράσει τον χρόνο του σε όλους τους "μεγάλους". Τώρα κάλεσε μόνο τους Μαρινάκη και Αλαφούζο γιατί απ' αυτούς προκλήθηκε η ένταση.

Ανησυχία ενόψει της έφεσης

Στο μεταξύ, την Τετάρτη (4/3) στις 16:00 θα εκδικαστεί η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, με την οποία ζητά την τιμωρία δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 120.000 ευρώ. Τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν αφήνουν στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας, ωστόσο, στην εκδίκαση ο Δικέφαλος θα επιμείνει ότι ένα μεμονωμένο περιστατικό σε ένα τόσο δύσκολο ματς δεν μπορεί να έχει τιμωρηθεί ήδη με τριπλάσια ποινή από όσα έγιναν στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ του πρώτου γύρου και να γίνεται κουβέντα για ακόμη μεγαλύτερη ποινή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK