Ο ΠΑΟΚ "δουλεύει" τη μεταγραφή Χατσερίντι, αλλά...

Ο Ευγένιος Χατσερίντι παρουσιαζόταν "τελειωμένη" υπόθεση για τον ΠΑΟΚ ενόψει καλοκαιριού, ωστόσο η Ντιναμό δεν έχει πει την τελευταία της λέξη και στην Ουκρανία γράφουν ότι η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa αρχίζει την επιχείρηση: "Παραμονή Χατσερίντι"!

Ο ΠΑΟΚ "δουλεύει" τη μεταγραφή Χατσερίντι, αλλά...

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα προτού ΑΕΚ και Ντιναμό συγκρουστούν στους "32" του Europa League και οι Ουκρανοί θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα, έχοντας πρώτα κλείσει με θετικό πρόσημο όλα τα ανοιχτά μέτωπα.

Το μεγαλύτερο απ' αυτά είναι το στοίχημα της παραμονής του Ευγένιου Χατσερίντι στο ρόστερ και μετά το καλοκαίρι.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει... βάλει και έχει βγάλει τα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ ουκ ολίγες φορές, με την τελευταία πληροφόρηση να αναφέρει ότι ο ομογενής αμυντικός από την Ουκρανία το καλοκαίρι θα γίνει παίκτης της ελληνικής ομάδας!

Στην Ουκρανία, όμως, τόσο οι δημοσιογράφοι όσο και ο ίδιος ο παίκτης όπως και οι εκπρόσωποί του έχουν διαφορετική άποψη.

Από πλευράς Χατσερίντι λένε πως πράγματι υπάρχει "ανοιχτή γραμμή" με τον ΠΑΟΚ, αλλά καμία συμφωνία, τουλάχιστον όχι ακόμη. Αυτά τα λόγια, τα είπε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε επικοινωνία που είχε μαζί του το Contra.gr...

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι μάνατζερ του, με τον Ιβάν Πιροσένκο να επιβεβαιώνει ότι γίνονται διαπραγματεύσεις με Θεσσαλονίκη, ωστόσο τα χέρια δεν έχουν δοθεί και αυτό είναι ένα γεγονός που επιτρέπει στην Ντιναμό Κιέβου να κάνει την κίνησή της για να ανανεώσει το συμβόλαιο του έμπειρου στόπερ της.

Συγκεκριμένα, οι ιστοσελίδες " nv.ua", " korrespondent" και " FootBoom" αποκαλύπτουν ότι ο -ποντιακής καταγωγής- διεθνής αμυντικός, δεν έχει κλείσει την πόρτα στην ομάδα του, όσον αφορά την επέκταση της συνεργασίας τους.

Μάλιστα, η διοίκηση του ιστορικού κλαμπ της πρωτεύουσας της Ουκρανίας φέρεται διατεθειμένη να ματσάρει την πρόταση του ΠΑΟΚ για να πείσει τον ποδοσφαιριστή να υπογράψει!

Το Contra.gr σε νέα επικοινωνία που είχε με τους εκπρόσωπους του, έλαβε το ξεκάθαρο μήνυμα: " Ουδέν σχόλιο περί μεταγραφής, όσο υπάρχει ενεργό συμβόλαιο και η ομάδα έχει σοβαρές υποχρεώσεις μπροστά της... "

Μέχρι το καλοκαίρι, φυσικά, πολλά μπορούν να μεσολαβήσουν και να ανατρέψουν την κατάσταση, ωστόσο όλα δείχνουν ότι πάμε σε μία κούρσα για δύο, όπου Θεσσαλονίκη και Κίεβο θα... συγκρουστούν για χάρη του Χατσερίντι, ενώ παράλληλα η Ντιναμό θα παίξει και το ευρωπαϊκό της μέλλον απέναντι στην ΑΕΚ.Εν αναμονή...

Photo Credits: AP Photo/Paulo Duarte

News 24/7

24MEDIA NETWORK