Ο ΠΑΟΚ πήρε το μάθημά του ενόψει Έστερσουντ

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 στο φιλικό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, με την ομάδα του Στανόγεβιτς να μην μπορεί να δημιουργήσει εύκολα φάσεις στην αντίπαλη εστία.

ÐÁÏÊ - ÃÉÁÍÍÉÍÁ / ÖÉËÉÊÏ (EUROKINISSI SPORTS / MOTION TEAM)
ÐÁÏÊ - ÃÉÁÍÍÉÍÁ / ÖÉËÉÊÏ (EUROKINISSI SPORTS / MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Στο 1-1 έμειναν ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλικό που διεξήχθη στην Τούμπα και αποτέλεσε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς προκειμένου να δοκιμάσει παίκτες ενόψει των δύο κρίσιμων αναμετρήσεων κόντρα στην Έστερσουντ για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά μπορεί να είχε την κατοχή, αλλά οι τελικές προσπάθειες που έκανε ήταν μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού. Δύσκολα έφταναν στην αντίπαλη περιοχή, με τον Πρίγιοβιτς να μην τροφοδοτείται και να είναι καλά μαρκαρισμένος.

Αυτό το ματς σίγουρα ήταν και ένα μάθημα για τον ΠΑΟΚ προκειμένου να βρει λύσεις απέναντι στην άμυνα της Έστερσουντ, η οποία θα προσπαθήσει να "καταστρέψει" το παιχνίδι. Ο Πρίγιοβιτς πάντως στην πρώτη φάση του ματς σκόραρε μετά από συνδυασμό με τον Μακ, ενώ ο ΠΑΣ απάντησε στο 20' με τον Νικολιά μετά από λάθος του Σάκοβ.

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Ρέι, Μάτος (58’ Λύρατζης), Μαλεζάς, Βαρέλα, Δεληγιαννίδης, Σάχοβ, Τσίμιροτ - Πέντρο Ενρίκε, Τζάλμα (57’ Κόζακ), Μακ (68’ Μίσκοβιτς), Πρίγιοβιτς

ΠΑΣ (3-5-2):Βελλίδης, Σκόνδρας (83’ Μαυροπάνος), Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Γιάκος(77’ Βιντάλ), Γαρουφαλιάς, Νικολιάς, Μπουκουβάλας, Καρανίκας, Κόντε, Χαλκιαδάκης (60’ Λίλα)

News 24/7

24MEDIA NETWORK