"O ΠΑΟΚ θέλει Κριστοβάο..."

Στην Πορτογαλία γράφεται πως ο ΠΑΟΚ και η Ρέιντζερς ενδιαφέρονται για τον προπονητή της δεύτερης ομάδας της Μπενφίκα.

"O ΠΑΟΚ θέλει Κριστοβάο..."

Για τον Έλντερ Κριστοβάο και τον ΠΑΟΚ γράφει η ιστοσελίδα abola.pt Για την ακρίβεια τονίζεται πως " ο ΠΑΟΚ και η Ρέιντζερς ενδιαφέρονται για τον προπονητή της β' ομάδας της Μπενφίκα και έχουν κάνει τις προτάσεις τους. Ο 44χρονος προπονητής αξιολογεί τις προσφορές από την Ελλάδα και την Σκωτία".

Ο Κριστοβάο είναι Πορτογάλος που στην ποδοσφαιρική του καριέρα ήταν στόπερ και από το 1992-1996 έπαιξε στην Μπενφίκα. Αγωνίστηκε ακόμη στη Λα Κορούνια, στη Νιουκάστλ, στην Παρί ενώ έπαιξε και στην ΑΕΛ την σεζόν 2005-06. Ως τεχνικός έχει δουλέψει στην Εστορίλ, στην Πορτιμονένσε και τώρα στην δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα.

"Διαφορά κάτω από 1 εκ. ευρώ για Λούκας"

Στην Ισπανία συνεχώς ασχολούνται με τον Λούκας Πέρεθ και στην ιστοσελίδα " laopinioncoruna.es" γίνεται αναφορά στις επαφές του ΠΑΟΚ με την Λα Κορούνια για τον Ισπανό. Αναφέρεται πως οι αρχικές απαιτήσεις του "Δικεφάλου" έφταναν τα 2,5 εκ. ευρώ και πως πλέον η οικονομική διαφορά των δύο ομάδων είναι κάτω από το 1 εκ. ευρώ. Ακόμη γράφεται πως ο πρόεδρος των Ισπανών, Τίνο Φερνάντες τόνισε πως η Λα Κορούνια θέλει τον Λούκας και ότι όσον αφορά το οικονομικό, δεν θα υποθηκευτεί το μέλλον του συλλόγου για τον ποδοσφαιριστή του "Δικεφάλου".

"Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Καβασίμα"

Aναφορά στον Ειτζι Καβασίμα και στον ΠΑΟΚ έχουν στο Βέλγιο. Στην ιστοσελίδα walfoot.be γράφεται πως " ο Ιάπωνας τερματοφύλακας είναι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ". Πρόκειται για 32χρονο πορτιέρο ο οποίος αγωνιζόταν στην Σταντάρ Λιέγης. Τονίζεται πως για τον Καβασίμα έδειξε ενδιαφέρον η Σιντ Τρούιντεν αλλά αυτός θα ήταν πιο πρόθυμος να παίξει στον ΠΑΟΚ.

"Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Σουλειμάν Κοτζ"

Συνεχόμενες είναι οι αναφορές στο εξωτερικό για υποψήφιους στόχους του ΠΑΟΚ (είτε παίκτες, είτε προπονητές). Στην ιστοσελίδα fussballtransfers.com, αναφέρεται πως εκτός από την Άουγκσμπουργκ και το Αμβούργο, για τον Σουλειμάν Κοτζ της Πάντεμπορν ενδιαφέρεται και ο ΠΑΟΚ. Πρόκειται για 26χρονο μέσο ο οποίος την φετινή σεζόν έπαιξε 29 παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα. Από αυτά, στα 26 ήταν βασικός πετυχαίνοντας ένα γκολ, στο ματς με την Λεβερκούζεν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK