Ο Πέλκας στήριζει φανατικά Σαββίδη με μία PHOTO και 114 λέξεις!

Δύο ημέρες μετά το ντέρμπι της Τούμπας και τις πληγές που έχει αφήσει στον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Πέλκας έδειξε τη στήριξή του στον Ιβάν Σαββίδη με ένα άκρως συσπειρωτικό μήνυμα.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

O Ιβάν Σαββίδης είχε συνάντηση στο "Μακεδονία Παλλάς" με τους αρχηγούς του ΠΑΟΚ με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά το επεισοδιακό ντέρμπι της Τούμπας και λίγη ώρα αργότερα ένας εκ των στυλοβατών του φετινού "Δικεφάλου του Βορρά" θέλησε να στείλει μήνυμα προς πολλές κατευθύνσεις.

Αυτός ήταν ο Δημήτρης Πέλκας, που έδειξε τη στήριξή του προς τον ισχυρό άνδρα των "ασπρόμαυρων" μέσω μίας φωτογραφίας τους που είναι αγκαλιασμένοι και την οποία ανέβασε στο Instagram, συνοδευόμενη από τα εξής λόγια:

"Η εικόνα νικά την ουσία και δίνει τροφή στην ισοπέδωση. Μια κακη στιγμή, ένα λάθος, όμως δεν αναιρεί ό,τι έχει κάνει ο κ. Σαββίδης ως σήμερα.

Ένας άνθρωπος που έχει πάντα ως προτεραιότητα τον ποδοσφαιριστή και ποτέ δεν απείλησε κανέναν. Αντιθέτως έχει σταθεί δίπλα μας σε όλες τις δύσκολες στιγμές, στις αποτυχίες. Και είμαστε κι εμείς δίπλα του γιατί το αξιζει.

Είμαστε ποδοσφαιριστές και η δουλειά μας είναι να κερδίζουμε ή να χάνουμε στο γήπεδο. Ούτε να μένουμε στ' αποδυτήρια, ούτε να παρακολουθούμε δικαστικές σειρές.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα ν'ακυρώσει την προσπάθειά μας, τις επιτυχίες μας. Ούτε, βέβαια, να σβήσει τα λάθη μας. Δεν ζητάμε κάτι. Προσπαθούμε να το κερδίσουμε. Αφήστε μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK