Ο προσεκτικός Ινσαουράλδε

Μετά το -ατιμώρητο- χτύπημα στον Ντελβίν Εντινγκά, ο Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε προσέχει πολύ την συμπεριφορά του στα παιχνίδια, καθώς έχει δεχθεί μόλις δύο κίτρινες στα τελευταία έξι ματς.

Ο προσεκτικός Ινσαουράλδε

Το εν λόγω χτύπημα στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό θα μπορούσε να είχε κοστίσει στον ΠΑΟΚ εφόσον ο Τάσος Κάκος έδειχνε την κόκκινη κάρτα στον Αργεντινό αμυντικό.

Ο Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε, πάντως, δείχνει να έχει διδαχθεί από το συγκεκριμένο περιστατικό, αφού όπως αποδεικνύουν οι αριθμοί είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Συγκεκριμένα μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο σκληροτράχηλος άσος το ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε έξι αγώνες και δέχθηκε μόλις δύο κίτρινες κάρτες (στα ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Ατρόμητο).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 29χρονος αμυντικός δεν "κιτρινίστηκε" σε ματς-φωτιά, όπως τις δύο αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου και το ντέρμπι του "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Άρη.

Πολλοί συμπαίκτες του Αργεντινού, αντίθετα, τιμωρήθηκαν στις προαναφερθείσες αναμετρήσεις (Στέφανος Αθανασιάδης, Μπίμπρας Νάτχο, Κώστας Κατσουράνης) και θα απουσιάσουν από τον τελικό του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ακόμη:

Έτσι θα μοιραστούν τα εισιτήρια του τελικού

News 24/7

24MEDIA NETWORK