Ο Ρούντνεβς ξανά στο "κάδρο" του ΠΑΟΚ

Ο Αρτιόμς Ρούντνεβς του Αμβούργου απασχολεί τον Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος γνωρίζει ότι η γερμανική ομάδα θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του.

Ο Ρούντνεβς ξανά στο "κάδρο" του ΠΑΟΚ
Ρούντνεβς ΠΑΟΚ

Ο Αρτιόμς Ρούντνεβς δεν έφυγε από το μυαλό του Φρανκ Άρνεσεν, παρόλο που πριν από περίπου δύο εβδομάδες και ενώ πρώτα είχε έρθει Θεσσαλονίκη και είχε συζητήσει με τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, έκλεισε με δηλώσεις του την πόρτα στον Δικέφαλο.

Εξάλλου, ο Άρνεσεν είχε ρωτηθεί στη Σλοβακία από τους εκπροσώπους του Τύπου για την περίπτωση του Λετονού φορ, τονίζοντας με νόημα ότι δυστυχώς οι χαρακτήρες αλλάζουν. Μένει, πλέον, να φανεί εάν θέλει να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία και εάν έχει πεισθεί για τη μεταμέλειά του.

Τα τελευταία 24ωρα υπάρχει μία αναθέρμανση της υπόθεσης. Και ο Ρούντνεβς εμφανίζεται πιο θετικός, αφού βλέπει ότι δεν υπολογίζεται στο Αμβούργο, αλλά και ο Άρνεσεν ο οποίος φαίνεται να εξετάζει ξανά τον 27χρονο επιθετικό, γνωρίζοντας ότι η γερμανική ομάδα θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του.

Το βέβαιο είναι ότι ξαναπέφτουν "γέφυρες" μεταξύ ΠΑΟΚ και παίκτη. Αν αποκτήσει και πάλι ουσιαστικές πιθανότητες η περίπτωση Ρούντνεβς θα φανεί, ωστόσο, τα επόμενα 24ωρα.

Πρέπει, τέλος, να σημειωθεί ότι ο Λετονός δεν ήταν καν στον πάγκο στο παιχνίδι ανάμεσα στην Μπάγερν και το Αμβούργο την περασμένη Παρασκευή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK