Ο Σαββίδης έδωσε δάνειο στη Ροστόφ

Το ποσό που δάνεισε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ στην ρωσική, πρώην ομάδα του. Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για την πρεμιέρα με Ξάνθη.

Ο Σαββίδης έδωσε δάνειο στη Ροστόφ
INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να δάνεισε στην Ροστόφ ένα χρηματικό ποσό της τάξης του 1,3 εκατ. ευρώ, δηλαδή 100 εκατ. ρούβλια, με επιτόκιο 12%. Η ρωσική ομάδα, την οποία ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είχε αναλάβει από το 2002 έως και το 2005, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα κι έτσι ο "ισχυρός άνδρας" του Δικεφάλου αποφάσισε να την στηρίξει οικονομικά, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της ιστοσελίδας "vistanews.ru".

Επίσης, στο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Σαββίδη σχετικά με το δάνειο που έδωσε στη Ροστόφ. Πιο συγκεκριμένα λοιπόν ανέφερε:

"Ναι, αυτή η πληροφορία είναι αληθής. Τους δάνεισα 100 εκ. ρούβλια, αλλά δεν ξέρω αν είναι δυνατή μια περαιτέρω βοήθεια από την πλευρά μου. Δεν είναι εύκολο να μιλάω γι΄ αυτό. Τους δώσαμε ήδη τον Νομπόα, σε τιμή δύο φορές μικρότερη από ότι κοστίζει συν το δάνειο των 100 εκατομμυρίων. Έχουμε ήδη μεγάλα προβλήματα στην ομάδα χάντμπολ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK