Ο Σαββίδης φέρνει τεχνοκράτες

Τι συζήτησαν στην συνάντηση που είχαν την Κυριακή (29/6) ο Ιβάν Σαββίδης και οι εκπρόσωποι των συνδέσμων του ΠΑΟΚ

Ο Σαββίδης φέρνει τεχνοκράτες
INTIME SPORTS

Για όλα τα θέματα της "ασπρόμαυρης" ατζέντας συζήτησαν την Κυριακή (29/6) ο Ιβάν Σαββίδης και οι εκπρόσωποι των συνδέσμων του ΠΑΟΚ. Ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου" ενημέρωσε τους οπαδούς για τις κινήσεις που πρόκειται να κάνει στο κοντινό μέλλον, ενώ αναφέρθηκε και σε άλλα ενδιαφέροντα ζητήματα.

O Σαββίδης ενημέρωσε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για την επιθυμία του να στελεχώσει την ΠΑΕ με τεχνοκράτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από μερικές μέρες βγήκε το πόρισμα του ελέγχουν που έγινε σε διοικητικό επίπεδο στον ΠΑΟΚ από την εταιρεία "SportFive". Το πόρισμα έκανε λόγο για "συγκεντρωτική συμπεριφορά" σε επίπεδο διοίκησης και με τους τεχνοκράτες ο Σαββίδης θέλει να εξαλείψει το φαινόμενο αυτό.

Θέλει τον κόσμο δίπλα του

Ο Ρώσος επιχειρηματίας μίλησε ακόμα και για τις δυσκολίες που συναντά είτε σε επιχειρηματικό επίπεδο είτε με θέματα του ΠΑΟΚ από διάφορους. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε, φυσικά, και στο θέμα των χρεών της ΠΑΕ, υπόθεση η οποία ταλαιπωρεί τον "Δικέφαλο", πολύ καιρό τώρα.

Παράλληλα, ο Σαββίδης ζήτησε τη στήριξη του κόσμου του ΠΑΟΚ, τονίζοντας, ωστόσ, πως πρέπει άπαντες να προσέχουν τη συμπεριφορά τους και να μην ορθώνουν στην ΠΑΕ επιπλέον προβλήματα (πρόστιμα κτλ.)

Τέλος, είπε στους οργανωμένους πως του ζητάνε βοήθεια κι άλλες ελληνικές ομάδες μεταξύ των οποίων, σύμφωνα με πληροφορίες, και ο Άρης, ξεκαθαρίζοντας βέβαια πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί σε καμία περίπτωση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK