Ο Σαββίδης, η πώληση σε όμιλο του Ισραήλ και το μπάσιμο στην ΚΑΕ

Το σενάριο πώλησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε πανίσχυρο όμιλο του Ισραήλ, η πρόσληψη του Γιτζάκ Σουμ για αντικαταστάτη του Αγγελου Αναστασιάδη και το (υπαρκτό) ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη για την ΚΑΕ.

Ο Σαββίδης, η πώληση σε όμιλο του Ισραήλ και το μπάσιμο στην ΚΑΕ
INTIME SPORTS

Την ώρα που δημοσιεύματα θέλουν τον Ιβάν Σαββίδη να πουλά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ισραηλινό πανίσχυρο οικονομικά όμιλο, εντείνονται οι προσπάθειες να γίνει αφεντικό και στην ΚΑΕ.

Αυτό, βέβαια, δεν είναι κάτι άγνωστο στη Θεσσαλονίκη, αφού επιβεβαιώνεται και από την ΚΑΕ, άνθρωποι της οποία πιστεύουν ότι μέχρι το καλοκαίρι ο Σαββίδης θα έχει συγκεκριμένη πρόταση για να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Οσον αφορά στο σενάριο πώλησης της ΠΑΕ ( εδώ το σχετικό δημοσίευμα), από τον Δικέφαλο ξεκαθαρίζουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, πόσο μάλλον το σενάριο πως με την πώληση του ΠΑΟΚ στον όμιλο από το Ισραήλ το επόμενο βήμα θα είναι η πρόσληψη του -γνωστού από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό- Γιτζάκ Σουμ για αντικαταστάτη του Άγγελου Αναστασιάδη στην τεχνική ηγεσία!

Αυτό που κρατάμε τούτη τη στιγμή είναι οι ενέργειες του Ιβάν Σαββίδη να μπει και στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αφού πρώτα γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες και ο απαιτούμενος έλεγχος ώστε να πάρει την τελική της μορφή η πρόταση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK